Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O posibilă carte veche a fost descoperită de NASA pe Marte! Seamănă cu vechile Biblii şi se pare că are şi o cruce pe ea!


carte pe Marte 1Binecunoscutul site UFO Sightings Daily (cel care se ocupă de descoperirea de artefacte, OZN-uri şi extratereştri în fotografiile sateliţilor trimise de agenţiile spaţiale în sistemul nostru solar), a făcut o altă descoperire spectaculoasă săptămâna trecută: a observat o carte pe Marte, într-una din fotografiile robotului spaţial NASA Rover! Este posibil aşa ceva? De ce nu? Citez de pe site-ul respectiv:

O carte a fost descoperită pe Marte în această săptămână. Cartea este îndoită la mijloc și are pagini inegale pe laturile sale, iar coperta de deasupra pare că are cruce pe ea. Îmi amintește de Biblia veche a bunicilor mei, cu o vechime de sute de ani.

Astfel de cărți au fost făcute şi din alte materiale decât hârtia. Mormonii au o Biblie din argint. Biblii mici evreieşti au fost făcute din cupru. Dacă o asemenea carte este adevărată, e posibil ca extratereştrii să o fi făcut din metale care imprimă ca hârtia și durează mii sau milioane de ani, fără coroziune sau uzură.

Cartea de pe Marte pare a fi acoperită de praf, dar nu arată deloc rău pentru perioada de timp petrecută la suprafaţă. Pun pariu că, dacă robotul spaţial s-ar duce până la ea, ar putea-o deschide cu uşurinţă.

Cartea de pe Marte a fost descoperită de „Mars Moon Space Photo Zoom Club.” Îmi place acest software; el foloseşte o aplicaţie specială pentru a modifica culorile şi a „curăţa” fotografiile, adăugându-se în acelaşi timp detalii.

Sursa fotografiei: NASA.

carte pe Marte 2


Lasă un comentariu