Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O bulgăroaică din 1924, cu ochelari de soare, vorbeşte la telefon mobil pe o plajă din Varna! Cu zeci de ani înainte de invenţia telefonului mobil şi cu 5 ani înainte de apariţia ochelarilor de soare!

  •  
  •  
  •  
  •  

calatoare in timp Bulgaria 2Călătorii în timp au fost surprinşi de mai multe ori prin diferite poze care au apărut pe net şi care le-am prezentat şi eu pe acest site:

– un ţăran, vânzător de portocale, „butonează” ceea ce pare a fi un telefon într-o fotografie din 1932 (Viitorul iPhone 6 este butonat de un vânzător de portocale, într-o staţie de tramvai din Bucureşti din 1932!! Iarăşi o speculaţie fără fond…)

– o femeie pare a vorbi la telefon mobil într-o poză din 1937, după ce iese din biserică (Aşa ceva este imposibil! Încă o “călătoare în timp” vorbeşte la telefon mobil, în anul 1937, după ce iese din biserică?)

– o altă femeie vorbeşte la telefon în 1938, atunci când iese din fabrică (O altă călătoare în timp? Se pare că o tânără din 1938 vorbeşte la telefon mobil atunci când iese din fabrică…)

– o fetiţă ţine în mână un „laptop Apple” (O nouă călătoare în timp: o fată din anii ’50 pare să ţină în mână un laptop “Apple”, deşi acesta a fost inventat 40 de ani mai târziu) etc.

De data aceasta a mai apărut zilele acestea o poză veche cu o persoană de acum 90 de ani, care pare a vorbi la telefonul mobil, ştire care a apărut în mass-media bulgară şi poate fi citită şi observată pe site-ul bulgăresc blitz.bg pe 10 septembrie 2014. Citez din ştire (am tradus-o cu Google Translate şi am încercat să o adaptez cât de cât în limba română, pentru a fi înţeleasă – nu cunosc limba bulgară!):

„Am dat accidental peste o fotografie din 1924, în care se pot observa mai multe actriţe bulgăroaice în costum de baie, pe plaja din Varna. Aceasta este probabil prima poză a unor femei în costum de baie din Bulgaria. Chestia ciudată e dată de faptul că în fundal se poate observa o tânără femeie care pare că vorbeşte la telefon şi poartă ochelari de soare. Wikipedia spune că primii ochelari au apărut în secolul al VI-lea, dar ochelarii de soare în 1929 în SUA. Cum de apar aceşti ochelari de soare cu 5 ani înainte de crearea lor!? Fotografia poate fi găsită în Arhivele Naţionale, având marcată anul 1924. E posibil să fie o călătoare în timp? În orice caz, fotografia din 1924 este foarte ciudată şi ridică multe semne de întrebare”.

Voi ce spuneţi?

calatoare in timp Bulgaria 1

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu