O nouă călătoare în timp: o fată din anii ’50 pare să ţină în mână un laptop „Apple”, deşi acesta a fost inventat 40 de ani mai târziu


Dacă în aprilie 2012 scriam despre o fotografie din 1911, în care un băiat pare că butonează un iPhone (https://www.lovendal.ro/wp52/un-baiat-de-acum-un-secol-prins-intr-o-fotografie-din-1911-cand-naviga-pe-un-iphone/), şi astfel creând iluzia că ar fi un călător în timp, de data aceasta voi prezenta o fetiţă de acum 60 de ani, ce „candidează” şi ea cu succes la postul de „călătoare” în timp.

E vorba de un videoclip, care face parte dintr-un documentar american din anii 1950, în care elevii dintr-o şcoală sunt învăţaţi ce să facă în cazul unui atac cu bombe. Apar mai mulţi elevi, care ţin nişte cărţi sau caiete în mână. În stânga apare o fată ce pare a ţine nu neapărat un caiet sau o carte, ci un…posibil laptop!! Ce e mai interesant e faptul că, dacă mărim imaginea destul de mult, se observă mai greu (dar totuşi se observă) celebra siglă a mărului muşcat, sigla companiei Apple! (vezi un articol mai cuprinzător despre această siglă aici: https://www.lovendal.ro/wp52/apple-corporatia-i-pad-si-i-phone-are-un-simbol-ocult-marca-illuminati-si-new-age/). Datorită rezoluţiei mici a filmuleţului, pixelii sunt puţini, aşa că… atunci când se măreşte zona în care fata ţine „laptopul”, imaginea devine neclară…însă…cu un mic efort se conturează sigla mărului.

Dar Apple a construit primul laptop abia în anul 1989 (vezi articolul de pe Wikipedia). Cum putea avea această fată un laptop Apple în anii ’50?? O călătoare în timp? Sau doar fata ţine în mână un bloc-desen, în care a lipit un abţibild cu un măr muşcat? Voi decideţi!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO