Apple, corporaţia iPad şi iPhone, are un simbol ocult “marca Illuminati” şi New Age

14.308 vizualizari

Cine nu a auzit de compania Apple? Acum este celebră pentru telefoanele iPhone şi iPad, dar în anii 1970-1980 a fost celebră pentru calculatoarele portabile Apple. De-a lungul timpului, am scris o serie de articole, prin care dezvăluiam conspiraţiile care se ascund în spatele acestei corporaţii:
– în acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-apple-ipad-dispozitivul-care-va-controla-internetul-si-lumea/) atrăgeam atenţia că iPad-ul este un dispozitiv creat pentru a salva marile corporaţii de mass-media, pentru ca ele să controleze conţinutul şi Internetul, adică să ni se ofere doar ceea ce vor ei ca noi să aflăm;
– primele calculatoare Apple, apărute în anul 1976, costau 666,66 dolari, ceea ce ne aduce aminte de numărul fiarei din Biblie, 666 (https://www.lovendal.ro/wp52/primul-calculator-apple-si-legatura-sa-cu-cifra-fiarei-666-si-cu-organizatia-illuminati/);
– în august 2011, scriam cum Apple vrea să-şi tragă un sediu gigant, sub forma unei farfurii zburătoare (https://www.lovendal.ro/wp52/apple-isi-trage-un-sediu-nou-gigantic-mai-mare-ca-pentagonul-si-sub-forma-unei-farfurii-zburatoare/).

Apple şi mâncatul mărului

În articolul de azi, vom vorbi puţin despre simbolul „mărului muşcat” al corporaţiei Apple. Când eram la facultate, ţin minte că profesorul meu de marketing mi-a povestit cum le-a venit ideea celor 2 fondatori ai corporaţiei (Steve Jobs şi Steve Wozniak) să pună denumirea de „Apple”, adică „măr” în limba engleză, calculatoarelor vândute. Într-o zi, unul din cei doi Steve mânca un măr, şi atunci i-a spus prietenului său în gura mare: „Să-i punem denumirea de Apple”. N-am crezut niciodată această legendă, pentru simplul motiv că cei doi erau mult prea inteligenţi în a alege o denumire de corporaţie la întâmplare, fără nicio analiză profundă.

Newton şi primul logo Apple

Dar ce se află ascuns în spatele „mărului muşcat”? Primul logo al companiei ar fi fost ideea lui Steve Jobs şi-l prezenta pe Newton stând sub un măr…copac sub care a descoperit legea gravitaţiei. Precum se ştie, Sir Isaac Newton a fost un mare fizician, matematician şi astronom englez, fiind cunoscut în special datorită descoperii legii gravitaţiei. Dar, puţini ştiu e faptul că Newton a fost un filozof şi teolog pasionat, fiind interesat în special de…alchimie şi ocultism! (Fac o mică paranteză, pentru a vă spune că pe viitor pregătesc să vă prezint un documentar absolut excepţional despre ocultismul lui Newton, lucruri foarte puţin ştiute de către noi toţi). Chiar eu am scris câteva articole pe site, referitoare la misticismul lui Newton:

* cum Newton credea că Iisus era o fiinţă de lumină, care se putea materializa şi dematerializa între mai multe dimensiuni, un „Sfânt Duh” care se putea încarna şi muri de mai multe ori, căci schimbarea trupului în lumină, sau din lumină în trup era un lucru firesc (https://www.lovendal.ro/wp52/genialul-newton-stia-secretul-trupului-lui-iisus-hristos/);

* cum Newton credea că sfârşitul lumii va avea loc în anul 2060, pentru că aşa stă scris în Biblie (la 1260 de ani după încoronarea lui Charlemagne ca împărat roman, https://www.lovendal.ro/wp52/aceasta-lume-mai-are-48-de-ani-caci-sfarsitul-lumii-va-fi-in-2058/).

Newton, „părintele moral” al francmasoneriei?

Deşi nu există vreo dovadă directă că Isaac Newton ar fi fost francmason, totuşi, Alain Bauer, în excepţionala sa carte din 2003 „Francmasoneria lui Isaac Newton: Alchimia ştiinţei şi misticismul”, consideră că ocultismul lui Newton a avut şi el o influenţă în apariţia francmasoneriei şi poate că Newton a fost „părintele moral” a acestei mişcări oculte. După cum se ştie, „partea ascunsă” a francmasoneriei a stat la baza apariţiei maleficei organizaţii Illuminati, pe 1 mai 1776.

Noul simbol al lui Apple, „mărul curcubeu”…ne-aduce aminte de Illuminati

Newton, printre altele, a studiat şi refracţia luminii, demonstrând că o prismă de sticlă poate descompune lumina albă într-un spectru de culori și că adăugarea unei lentile și a unei alte prisme poate recompune lumina albă. Poate datorită acestei descoperiri a lui Newton, Apple şi-a schimbat logo-ul, într-un „măr muşcat” şi colorat în culorile curcubeului, devenind cunoscut astfel ca „mărul curcubeu”.

Dar e posibil că aceasta e modalitatea corporaţiei Apple de a ne spune, în subconştient, că ea este lumina, că este o entitate „iluminată” sau că e în stare să manipuleze lumina. Sau faptul că ea continuă în era noastră modernă munca „Illuminaţilor” din secolul al XVIII-lea (secolul luminii). Întrebarea care se pune e următoarea: ei (cei de la Apple), chiar ne iluminează mintea prin folosirea acestor tehnologii?

Desigur, explicaţia oficială a acestui nou logo a fost alta: faptul că mărul-curcubeu a fost folosit întrucât calculatoare „Apple II” erau primele PC-uri care puteau reproduce în culori imaginile pe monitor. O altă explicaţie a fost aceea că aceste culori-curcubeu ar fi „umanizat” compania.

Un oficial Apple recunoaşte ciudăţenia simbolului companiei

Totuşi, mai târziu, chiar şi oficialii companiei Apple recunosc ciudăţenia acestui simbol. De exemplu, John Sculley, directorul Apple între 1983 şi 1993, a fost întrebat într-un interviu ce părere are despre logo-ul corporaţiei. Iată răspunsul său: „Unul din marele mistere pentru mine îl reprezintă logo-ul, simbolul senzualităţii şi cunoaşterii prin muşcare, traversat de culorile curcubeului, puse în ordine greşită. Nu ţi-ai fi putut dori un logo mai bun ca ăsta, care să semnifice în acelaşi timp senzualitate, cunoaştere, speranţă şi anarhie”.

Ultimul logo Apple

În final, logo-ul Apple s-a restilizat, acum existând acelaşi măr muşcat, dar, de data aceasta, el fiind monocrom, din metal, în spatele său apărând o lumină lucitoare. Precum se observă, culorile curcubeului au fost retrase definitiv.

„Mărul muşcat”, simbolul păcatului

Dar, totuşi, care e semnificaţia ocultă a simbolului mărului muşcat? În mod clar, se face referire la Biblie, atunci când Eva, ademenită de şarpe, muşcă din măr, încălcând astfel porunca lui Dumnezeu. Ca urmare, el reprezintă simbolul păcatului, al răului, al decăderii omului şi al tentaţiei. Ocultiştii (adică francmasonii, Illuminati, sataniştii, precum şi alte organizaţii oculte, precum şi cei din mişcarea New Age) au considerat întotdeauna că muşcarea fructului interzis (mărul) de către Adam şi Eva a fost un lucru bun. Ei cred că muşcarea din măr a primilor doi oameni înseamnă a obţine cunoaşterea, acesta fiind un pas către propria „divinitate” a oamenilor, care sunt îndemnaţi să devină şi ei „dumnezei”, asemenea lui Dumnezeu.

Steve Jobs, membru al mişcării malefice New Age

A nu se uita că Steve Jobs a făcut parte, în tinereţe, din Mişcarea New Age. Aşa cum am explicat într-un articol din aprilie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/miscarea-new-age-sau-oculta-veche-curentul-modern-marca-illuminati-impotriva-crestinismului/), New Age este o mişcare socială şi religioasă ce are ca scop o „nouă ordine mondială” şi lupta împotriva creştinismului, adică exact aceleaşi scopuri ca şi organizaţia malefică Illuminati. Astfel se explică ataşamentul lui Steve Jobs (unul din fondatorul lui Apple) faţă de simboluri ce ţin de ocultism şi Illuminati. Să nu credeţi niciodată că succesul e obţinut întâmplător în lumea aceasta, fără „ajutorul” ocultiştilor…