Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un băiat de acum un secol, prins într-o fotografie din 1911 când naviga pe un iPhone!??

173

blankAm găsit pe site-ul shorpy.com o poză interesantă din 1911 a unor băieţi ce lucrau într-o fabrică din America. Iată descrierea integrală a pozei:

August 1911. Fall River, Massachusets. Grup de băieţi care lucrează în fabrica Sagamore Manufacturing Co. Manuel Correira lucrează în atelierul de tors de la etajul de sus. Spune că “doar o ajut pe mama”. Are 13 sau 14 ani. Manuel Oliver, lucrează în atelierul cartotecii. Pare să aibă doar 12 ani. Manuel Benevirdes, lucrează la etajul de sus. Manuel Rage lucrează la filator la etajul 4. John Oliver lucrează la filator la etajul 3. Joseph Ariuda lucrează la filator la etajul 3. Fotografie de Lewis Wickes Hine.

Cei care au văzut această fotografie au remarcat însă ceva ciudat: faptul că băiatul din dreapta fotografiei, care stă rezemat de gard şi priveşte în mâna sa dreaptă, pare a scrie un SMS sau a se uita pe iPhone-ul său!! iPhone acum un secol!? Bună glumă… Oricum, sincer aş vrea să-l iau pe acest băiat necăjit într-o capsulă a timpului, să-l aduc în 2012 şi să-i arăt de ce tehnologie beneficiem azi.

blank

Orgoni Crystal