Un cerc negru şi masiv se găseşte în centrul Polului Nord al Pământului! Poate fi un loc de intrare în centrul Terrei, o gaură neagră sau chiar o gaură de vierme…


cerc negru Polul nordÎntr-un videoclip postat pe YouTube, de către utilizatorul „pirata888” se afirmă că o „gaură neagră” sau o „gaură de vierme” s-ar afla la Polul Nord, acolo unde ar fi şi o intrare către Pământul gol şi locuibil.

Citez din descrierea videoclipului: „Aici se află ceva masiv care se roteşte în emisfera nordică a Pământului. Acel lucru nu poate fi văzut, rotindu-se cu o viteză alarmantă, și apărând doar ca un disc întunecat nedetectabil spectrului de lumină. Fie că acesta este o intrare într-un Pământ nelocuibil, fie că este o gaură neagră – acest lucru este încă necunoscut.

E ceva real şi incredibil, ce nu a fost raportat publicului. Există ceva masiv la Polul Nord. Se învârte, iar acest lucru este documentat de către NASA, dar și de alte surse guvernamentale. Aceste dovezi nu sunt colectate de amatori, ci aparţin domeniului public. Diferența este că totul e atât de fantastic încât, chiar și în văzul lumii, cel mai mulţi vor considera totul ca fiind o farsă. Această informaţie a venit dintr-o sursă secretă de pe „Internetul întunecat”.

Într-adevăr, în mijlocul emisferei nordice a Pământului se vede pe poză un cerc întunecat. Nu ştiu dacă aia e o intrare secretă, o gaură neagră sau gaură de vierme, dar un utilizator de pe YouTube spune că acel punct negru nu ar fi altceva decât senzorul camerei foto. Eu însă nu înţeleg ceva: cum se face că senzorul s-a nimerit să fie chiar în centrul nordului Pământului!? Mai degrabă mie mi se pare a fi o încercare de a masca ceea ce se află acolo…

cerc negru Polul nord 1

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock