Lânga turla unei biserici, am fotografiat un obiect bizar, alb, cu o formă neregulată şi cu un punct negru! Ar putea fi un portal din alte dimensiuni!?

198

obiect misteriosScriam la începutul lunii noiembrie acest articol (Un cititor fidel de-al site-ului a reuşit să fotografieze portalurile negre care fac legătura dintre Pământ şi alte dimensiuni! Din ele se văd cum ies OZN-uri şi fiinţe interdimensionale ce seamănă cu “extratereştrii”!) despre emailul primit de la un cititor al site-ului şi în care acesta îmi povestea despre portalurile electromagnetice sau punctele X care pot apărea pe cer. Conform cititorului, aceste portaluri se formează zilnic cu miile, sunt instabile, invizibile ochiului şi se formează la interacţiunea câmpului magnetic al Pământului cu vântul solar. Ele apar ca nişte puncte negre şi pot fi o legătură între dimensiuni (pot reprezenta celebrul pod Einstein-Rosen sau, mai bine zis, o “gaură de vierme”).

Ei bine, acum circa o lună fotografiam şi eu mai multe biserici, pentru că îmi place mult arhitectura lor. Uitându-mă ulterior pe poze, dincolo de turla fotografiată a unei biserici, am observat ceva bizar, un punct alb misterios. Am făcut un zoom cât se poate de mult (aşa cum se observă şi din imaginile postate la finalul articolului) şi ceea ce văd acolo este o formă neregulată, aproximativ lunguiaţă, cu un punct negru aproape de capătul ei. Aşa ceva n-am mai observat până acum şi, într-adevăr, e ceva tare ciudat.

Desigur, prima dată, m-am gândit la explicaţii logice ca şi voi:

1) Un fir de praf pe lentila aparatului. Exclus acest lucru, pentru că în toate pozele dinainte şi după acel ipotetic fir de praf nu mai apare.

2) Efectul de “lens flare”, adică o reflexie a luminii soarelui pe obiectiv. Exclusă şi această variantă pentru că, chiar dacă am făcut fotografia respectivă într-o zi cu soare, în celelalte fotografii nu apare acest “lens flare”, întrucât am avut grijă cum să poziţionez aparatul foto. În plus, lentila a avut tot timpul un parasolar lung, potrivit pentru o distanţă focală de 50 mm, parasolar care a avut grijă ca “lens flare”-ul să nu apară. Şi mai mult decât atât, acel obiect iregulat nu seamănă nici pe departe cu o reflexie.

3) O pasăre. Nici pe departe, nu se văd aripi.

4) O insectă. Nu cred aşa ceva. Dacă ar fi trecut o insectă prin faţa aparatului foto, imaginea acesteia ar fi trebuit să fie una blurată datorită vitezei cu care s-ar fi deplasat. Din contra, imaginea este destul de clară, însă pentru că distanţa este prea mare sau obiectul este prea mic, la mărirea extremă claritatea dispare; dacă aş fi avut o lentilă cu o distanţă focală mare (să zicem 300 mm, în loc de 50 mm), s-ar fi văzut mult mai bine natura obiectului.

5) Un corp ceresc, ca de exemplu o piatră spaţială. Nu cred nici versiunea aceasta. Un bolovan căzând pe pământ ar prinde o viteză extraordinar de mare şi ar fi lăsat o urmă în spatele ei, lucru care nu se observă pe fotografie.

Alte idei nu am, aşa că singura soluţie aflată la îndemână ar fi aceea că acel obiect fotografiat involuntar de către mine nu ar fi altceva decât un “portal electromagnetic”, eventual din alte dimensiuni. E doar o presupunere, nu şi o certitudine.

obiect misterios 2

obiect misterios 3

obiect misterios 4

obiect misterios 5