Site de secrete, stiinta si metafizica

Poza din 1941 care dovedeşte că e posibilă călătoria în timp

71 62

1941Am nevoie puţin de ajutorul vostru. Ştiţi vorba aia…unde sunt mai multe păreri, cu atât adevărul poate fi descoperit mai uşor. Aşadar…Se dă poza din stânga imaginii (faceţi click pe ea pentru a o vedea mai mare). Ea a fost găsită pe site-ul acesta http://www.virtualmuseum.ca/pm.php?id=story_line&fl=0&lg=English&ex=234&sl=4793&pos=1 şi în dreptul ei sau scrise următoarele lucruri: “Redeschiderea podului South Fork (Canada) după inundaţiile din noiembrie 1940. Poza a fost realizată, probabil, în 1941″.

Ce e ciudat cu această poză? Ce iese în evidenţă? Cred că mulţi dintre voi aţi ghicit. E vorba de tipul cu ochelari negri de soare din dreapta imaginii. Pare îmbrăcat total altfel decât toţi ceilalţi oameni. Poartă o geacă haioasă nepotrivită acelor timpuri, şi un tricou dedesubt ce avea inscripţionată o literă “M” mare. Tricoul pare mai degrabă din anii 1980, decât din 1940. Deasupra tricoului, tipul poartă un aparat foto compact. Cât priveşte tunsoarea…în anii 1940 nu se purta aşa!

Oricum, tipul parcă pare venit din alt timp. Voi ce credeţi?

Continuarea acestui articol: Tipul cu ochelari negri, din poza din anul 1941, “returns”

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie