„Imaginea” strălucitoare a lui Iisus Hristos a apărut în Italia, deasupra mării


Pe măsură ce razele Soarelui ieşeau de sub nori, o vedere fascinantă s-a deschis pentru o clipă pentru cei care priveau un apus de soare pe țărmul Mării Tireniene, pe data de 1 martie 2019. Iar un bărbat italian, pe nume Alfredo Lo Brutto, a avut inspiraţia să imortalizeze momentul cu ajutorul telefonului, iar ceea ce se observă în fotografie este incredibil: o strălucire neobișnuită în norii de deasupra mării, care se aseamănă foarte mult cu trupul lui Iisus Hristos care se ridică.

Italianul a publicat fotografia incredibilă pe contul său de Facebook, şi a primit nenumărate reacţii şi aprecieri. Foarte interesant e faptul că mirajul optic se aseamănă foarte bine cu celebra statuie a lui Iisus de la Rio de Janeiro (Brazilia).

„Am fost fermecat de vedere. Nu prea dau share la poze pe social media, dar când am văzut-o, am simțit imediat că trebuie să o admire şi alţi oameni, pentru că era atât de frumoasă”, a spus Alfredo, citat de „The Daily Mail”. Și „frumusețea” a fost share-uită în mii de reposturi și știri de presă în mass-media din întreaga lume.

„E o binecuvântare să văd acest lucru, vă mulțumesc că l-ați împărtășit cu toată lumea”, a scris un utilizator de pe Facebook, iar altul a adăugat: „Iisus Hristos este Creatorul minunilor”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO