„Imaginea” strălucitoare a lui Iisus Hristos a apărut în Italia, deasupra mării


Pe măsură ce razele Soarelui ieşeau de sub nori, o vedere fascinantă s-a deschis pentru o clipă pentru cei care priveau un apus de soare pe țărmul Mării Tireniene, pe data de 1 martie 2019. Iar un bărbat italian, pe nume Alfredo Lo Brutto, a avut inspiraţia să imortalizeze momentul cu ajutorul telefonului, iar ceea ce se observă în fotografie este incredibil: o strălucire neobișnuită în norii de deasupra mării, care se aseamănă foarte mult cu trupul lui Iisus Hristos care se ridică.

Italianul a publicat fotografia incredibilă pe contul său de Facebook, şi a primit nenumărate reacţii şi aprecieri. Foarte interesant e faptul că mirajul optic se aseamănă foarte bine cu celebra statuie a lui Iisus de la Rio de Janeiro (Brazilia).

„Am fost fermecat de vedere. Nu prea dau share la poze pe social media, dar când am văzut-o, am simțit imediat că trebuie să o admire şi alţi oameni, pentru că era atât de frumoasă”, a spus Alfredo, citat de „The Daily Mail”. Și „frumusețea” a fost share-uită în mii de reposturi și știri de presă în mass-media din întreaga lume.

„E o binecuvântare să văd acest lucru, vă mulțumesc că l-ați împărtășit cu toată lumea”, a scris un utilizator de pe Facebook, iar altul a adăugat: „Iisus Hristos este Creatorul minunilor”.


Comentariile sunt închise.