Robotul NASA Mars Curiosity a fotografiat pe Marte artefactul unui „cavaler medieval”!?? Sau ce-o fi ăla?


Marte este o „planetă moartă” – ne spun autorităţile. Să presupunem că au dreptate; dar a fost întotdeauna aşa? În vechime nu cumva a existat viaţă pe această planetă? Dacă ne uităm la mulţimea de posibile artefacte găsite în fotografiile luate de pe Marte, n-am putea spune că chiar toate sunt pareidolii…

Găsirea unei statui ciudate pe Marte nu este chiar ceva atât de neobișnuit, dar găsirea uneia care seamănă foarte mult cu un cavaler medieval, cu siguranță că este. Robotul spaţial NASA Mars Curiosity Rover a fotografiat pe Marte o imagine ciudată, pe care NASA a încărcat-o pe site-ul ei oficial.

După cum puteți vedea din imagine, se pare că un fel de sculptură cu un umanoid ciudat este îngropată în nisipurile de pe Marte. Acest artefact este şi mai bizar, pentru că seamănă fie cu un cavaler / rege medieval, fie cu un faraon egiptean, în funcție de cum îl privești.

Cei care susţin originea artefactelor pe Marte, spun că dintre zecile sau chiar sutele de statui de pe Marte, niciuna nu este la fel de ciudată ca aceasta. Ce altceva ar putea fi această descoperire? O simplă pareidolie?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO