Priviţi această fotografie de pe Marte, cu cerul albastru! Parcă ar fi de pe Pământ! Nu e „atmosfera” roşiatică şi lipsită de viaţă cu care am fost obişnuiţi…


Marte cer albastruSpuneam într-un articol din 2015 (Marte nu e chiar o “planetă roşie”! NASA a modificat în mod intenționat imaginile de pe Marte, pentru a face să arate ca o planetă pustie și lipsită de viață!) că NASA modifică intenţionat imaginile de pe Marte, pentru ca aceasta să-şi merite renumele de „planeta roşie”, adică un corp ceresc pustiu, fără viaţă. Iată ce afirmam atunci:

„Ni s-a încetăţenit ideea că planeta Marte ar avea culoarea roşie (…) NASA a recunoscut că toate culorile fotografiilor de pe suprafața marțiană sunt în mare parte o viziune “artistică” și nu reprezentintă culorile reale ale suprafeței (…) Mulți oameni cred că NASA ascunde de fapt o mulțime de informații de pe Marte. Numeroşi ufologişti sugerează că NASA a modificat în mod intenționat imaginile de pe Marte, pentru a face să arate ca o planetă pustie și lipsită de viață, în timp ce adevărul este foarte diferit de ceea ce NASA și alte agenții spațiale ne spun. Concluzia e aceea că “planeta roșie” s-ar putea să nu fie atât de roșie și s-ar putea dovedi că Marte este de fapt foarte similar cu Pământul, sau cel puțin a fost în trecutul îndepărtat”.

Dar, câteodată şi NASA are unele „scăpări” şi dă publice fotografii rare, ca cea din acest articol, în care se poate observa foarte clar că Marte e o planetă asemănătoare cu Pământul, cu cer albastru. Sursa originală a pozei, luată de robotul spaţial Mars Rover Spirit, o găsiţi pe site-ul areo.info.

Marte cer albastru

Precum se observă şi din această poză, cerul este albastru, ca şi cerul de pe Pământ, iar pietrele au nuantă de gri-albastru. Nimic din roşul cu care am fost obişnuiţi până acum. Aşa arată cu adevărat peisajul marţian sau… totul e fotografiat dintr-o locaţie secretă de pe Pământ, şi anume pe insula Devon din Canada, aşa cum presupuneam într-un articol din 2015 (NASAPhotoShop: Imaginile pe care NASA ni le arată ca fiind de pe Marte provin, de fapt, de pe insula Devon din Canada! Suntem minţiţi şi iar minţiţi, fără încetare…). Aşadar, avem două ipoteze:

1) Planeta Marte se aseamănă foarte mult cu Pământul, având acelaşi cer albastru şi, aproximativ, aceeaşi culoare ca şi Terra, nefiind aşadar o planetă roşiată, deşertică şi total lipsită de viaţă, aşa cum NASA ne sugerează;

2) NASA ne minte cu pozele pe care le publică ca fiind de pe Marte, ele fiind luate, de fapt, de pe Pământ, dintr-o locaţie secretă.

Oricare din cele două variante ar fi adevărată, concluzia nu poate fi decât una singură: NASA ne ascunde adevărul despre planeta Marte!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO