Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Tipul cu ochelari negri, din poza din anul 1941, “returns”

190

calator in timp 1941În acest articol foarte controversat (Poza din 1941 care dovedeşte că e posibilă călătoria în timp) vorbeam despre existenţa unui tip foarte dubios (cel cu ochelari negru) care în această poză din 1941 pare a fi un călător în timp din anii 1980-1990. În acest articol, voi prezenta în plus alte câteva dovezi care demonstrează că tipul cu ochelari negri nu se încadrează deloc în vremea în care a fost făcută poza.

Mai întâi să ne uităm mai aproape la ochelarii tipului, mărind imaginea:

ochelarii tipului

Precum se observă, ochelarii săi au nişte apărători laterale, sugerând faptul că ar fi de fapt nişte ochelari de protecţie folosiţi la sudură. Dar în anii ’40 nu existau nişte ochelari de sudură pătraţi! Să-i comparăm cu un model de ochelari moderni, ca cei de jos:

ochelari moderni

Nu-i aşa că seamănă? Căci dacă i-am compara cu ochelarii de sudură care se purtau în anii ’40, asemănarea dispare de la sine:

ochelari de sudura

Un alt detaliu interesant al fotografiei: uitaţi-vă la aparatul său de fotografiat:

camera de fotografiat

Priviţi obiectivul său: vedeţi ce uriaş e? Înainte de a zice “Şi ce-i cu asta?”, fiţi conştienţi de faptul că în anii ’40 nu existau camere foto cu lentile interschimbabile. Iată cam ce fel de aparate foto se fabricau atunci:

aparate foto anii 40

Până la urmă, ce-a fost? Un călător în spaţiu sau un Photoshop excelent realizat?

Orgoni Crystal