În Bolivia a fost fotografiată o fiinţă translucidă venită din altă lume?


Cercetătorul OZN Javier Carlos Cordero a dezvăluit o fotografie care ar reprezenta un extraterestru înalt de 1,20 metri, cu brațe foarte lungi și piele translucidă, aproape transparentă, despre care cercetătorul spune că mergea de-a lungul râului Pilcomayo, lângă Tarija, în Bolivia. Corpul ființei misterioase nu a fost reflectat de râu, lucru care i-a făcut pe mulți de pe rețelele de socializare să sugereze că aceasta este o fotografie făcută pe calculator, dar Cordero susține că poza ar putea fi reală, iar orașul Tarija are o legătură specială cu activități de acest tip, din cauza abundenței de minerale și a posibilelor portaluri către alte dimensiuni.

Citez din articolul de pe site-ul britanic dailystar.co.uk:

„Arată ca o ființă transparentă cu membre lungi, semănând cu un extraterestru cenușiu”, a spus ufologul Javier Carlos Cordero. „Dar trebuie să-i stabilim autenticitatea”. Utilizatorii rețelelor de socializare se chinuiesc, de asemenea, să afle dacă imaginea este reală sau a fost falsificată.

Nu este prima dată când Tarija este legat de activități extraterestre. În mai 1978, sute de oameni din jurul graniței dintre Bolivia și Argentina au susținut că au văzut o navă spațială doborâtă în Mecoya. Misterul nerezolvat este descris de unii drept „cel mai credibil incident de prăbușire OZN” din America de Sud. Se pare că chiar și Armata Americană s-ar fi interesat de obiectul de formă cilindrică care s-a izbit de un munte.

 


Lasă un comentariu