Puternicul telescop spaţial James Webb a surprins o imensă navă spaţială extraterestră aurie?


Una dintre primele observații făcute de telescopul spaţial James Webb de la NASA arată o stea Wolf-Rayet, numită WR 124. Vederea rară a unei stele Wolf-Rayet – printre cele mai luminoase şi mai masive stele cunoscute – a fost una dintre primele observații făcute de telescopul spațial James Webb de la NASA în iunie 2022. Webb arată steaua, WR 124, în detalii fără precedent cu instrumentele sale puternice în infraroșu. Steaua se află la 15.000 de ani lumină depărtare, în constelația Săgetător.

Dar telescopul spațial James Webb nu numai că a surprins o imagine remarcabilă a stelei WR 124; aceeași imagine arată și un obiect luminos misterios în spațiu, la o distanță considerabilă de steaua WR 124.

O privire mai atentă dezvăluie că obiectul enorm seamănă cu ceea ce arată ca o navă extraterestră sub forma unei farfurii zburătoare, cu un hublou dreptunghiular în partea din față. În plus, se pare că există un fel de platformă dreptunghiulară sub OZN care ar fi putut fi atașată la navă.

Un alt detaliu este forma unică a obiectului, care este simetrică (vezi imaginile de mai jos), ceea ce face mai probabil ca Telescopul Spaţial James Webb să fi capturat o navă spațială extraterestră, mai degrabă decât un corp ceresc.

blank

blank

blank


Lasă un comentariu