Site de secrete, stiinta si metafizica

Noi poze incredibile cu atacul japonezilor de la Pearl Harbour

8 8

Nu-i aşa că-i uimitor cât poate să reziste un film într-un aparat foto, fără a se dezintegra? Într-o cameră foto Brownie (realizată de Eastman Kodak şi care arată cam aşa http://en.wikipedia.org/wiki/Brownie_%28camera%29) au fost găsite 68 de fotografii fantastice din timpul…celebrului atac al japonezilor asupra bazei americane Pearl Harbour (1941). Să privim împreună o parte din aceste poze de calitate din 1941…aproape că sunt incredibile!

Ele au fost descoperite, aşa cum spuneam mai sus, într-un vechi aparat foto Brownie, ce a fost depozitat într-un dulap. Iar pozele au fost recent developate. Aparatul a aparţinut unui marinar care s-a aflat pe nava de război USS QUAPAW ATF-11O.

Atacul de la Pearl Harbour a avut loc pe 7 decembrie 1941 şi acesta a fost motivul pentru care SUA a declarat război Japoniei în timpul celui de-al doilea război mondial. Pearl Harbor, un golf din Hawaii, unde se afla intreaga flotă americană, este în apropiere de capitala Honolulu. Americanii au pierdut, în timpul acestui atac, 4 cuisarate, 3 crucişătoare, 3 distrugătoare, 1 puitor de mine, 188 de avioane, şi au omorât 2.402 persoane, rănind alte 1.282 de persoane.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie