Noi formaţiuni bizare pe teritoriul Chinei, cu ajutorul lui Google Maps

6.093 vizualizari

Într-un articol publicat acum câteva zile (https://www.lovendal.ro/wp52/google-maps-ne-dezvaluie-formatiuni-bizare-in-china-trimit-chinezii-mesaje-codate-in-spatiu-cui/) vorbeam despre o serie de formaţiuni ciudate apărute în China. Ştirea a apărut şi în ziarele englezeşti on-line (gen „The Telegraph” sau „Daily Mail”) şi, în mod automat tot ce apare aici, este preluat automat şi de marile site-urile româneşti de ştiri. Sper că de data aceasta nu va mai apărea nimic în ziarele englezeşti mai sus menţionate, astfel încât formaţiunile din fotografiile de mai jos să le vedeţi în premieră voi, cititorii acestui site.

Cum spuneam şi în articolul precedent, nu există vreo explicaţie plauzibilă pentru aceste formaţiuni: unii au spus că ar reprezenta proiecte secrete ce au legătură cu sateliţii chinezi de spionaj; alţii au marşat mai departe şi cred că formaţiunile ar putea reprezenta nişte mesaje secrete trimise de chinezi în spaţiu.

Să vedem împreună alte formaţiuni ciudate din China care apar pe Google Maps:

Ce-ar putea reprezenta imaginea de mai sus? O substaţie electrică? O antenă?

În imaginea de mai sus se poate observa o serie de nuanţe de albastru, ceea ce ar presupune că acolo s-ar afla apă. Dar ce-ar putea fi? Că nu arată ca un iaz obişnuit.

În plin deşert, ce-ar putea fi aceste structuri verzi ciudate, adunate una lângă alta?

Imaginea de sus e şi mai bizară. O fi buncăre sau câmpuri de mină?

Ceea ce frapează la poza de mai sus e nuanţa de un albastru mult prea intens.

E posibil ca multe din lucrurile acestea să aibă explicaţii logice, dar, în mod evident, şi chinezii ne ascund multe lucruri… Stau şi mă gândesc că acum vreo 20-30 de ani (când nu exista Google Maps), deţinerea acestor fotografii ar fi reprezentat un tipic caz de spionaj!