Un astronaut de pe Staţia Spaţială Internaţională a pozat un abur ciudat deasupra Pământului. Un nor neobişnuit, o fantomă uriaşă sau un OZN semitransparent?


Astronautul Mike Hopkins a postat pe contul său de Twitter o fotografie ciudată, în care apare ceva ce seamănă cu un nor bizar ce se află în afara Staţiei Spaţiale Internaţionale ISS. El a scris următoarele pe Twitter: „Am văzut ceva lansat în spaţiu astăzi. Nu ştiu ce-a fost, dar norul lăsat în spate a fost uimitor”. Un follower de pe contul de Twitter al astronautului crede că ar putea fi vorba de nişte îngeri!

NASA a fost contactată pentru a oferi o explicaţie, dar nu s-a primit niciun răspuns, din moment ce instituţiile guvernamentale americane se află încă închise. Dar, surse din guvernul american indică faptul că ar putea fi vorba de o rachetă interbalistică rusească lansată din Kazahstan, şi care se numeşte Topol – M (această rachetă poate atinge viteza incredibilă de 25.000 de kmh)!

Nu ştiu…explicaţia rachetei pare neverosimilă, din moment ce nu se pot observa urme de rachetă, iar astronautul n-a văzut nicio rachetă în jur. „Norul” ciudat seamănă mai degrabă cu respiraţia pe care o faceţi iarna pe un geam îngheţat. Ciudat e că partea de sus a aburului se îmbină perfect cu marginea planetei, aşa cum este ea văzută de pe ISS.

Alte idei mai năstruşnice: o fantomă uriaşă, un OZN semitransparent, ori un OZN care se maschează/demaschează.


Lasă un comentariu