Statuile misterioase de pe insula Nuku Hiva din Oceanul Pacific îi reprezintă pe extratereştrii reptilieni şi pe cei cenuşii?


statuie Temehea Tohua 2Insulele Marchize se află la 1600 km de Tahiti, formând unul dintre cele cinci arhipelaguri ale Polineziei Franceze din Oceanul Pacific. Cea mai mare insulă se numeşte Nuku Hiva, ea fiind descoperită în anul 1595 de navigatorul spaniol Alvaro de Neira. Această insulă este celebră pentru că are un loc, Temehea Tohua, în care se găsesc cele mai ciudate statui din lume. Unele statui reprezintă fiinţe ce nu par a fi din această lume… dar ce sunt ele de fapt? O imaginaţie a artiştilor sau ceva ce a fost văzut în realitate de către locuitorii străvechi ai insulei?

La prima vedere, par a fi doar „statui ciudate”, dar după o cercetare mai atentă, sunt dezvăluite detalii interesante: ochi mari, capete largi şi lunguieţe, trupuri mici sau uriaşe, precum şi alte caracteristici bizare care te fac să te întrebi de unde s-au inspirat artiştii care au sculptat asemenea fiinţe? Unele din aceste statui par a semăna foarte bine cu cele care se află pe celebra Insulă a Paştelui, din acelaşi Ocean Pacific.

Ce-ar putea fi? Reprezentări ale unor extratereştri care au vizitat în vechime insula? Câţiva ufologi mai entuziasmaţi spun că ar putea fi vorba de extratereştri reptilieni, ce sunt consideraţi ca fiind zei de către populaţia nativă din aceste insule. Precum se ştie, conform unor cercetători din domeniul paranormalului, extratereştrii reptilieni provin din Constelaţia Draco, dar s-au răspândit în întreaga galaxie, inclusiv pe Pământ.

Ciudăţenia, precum spuneam mai sus, o constituie prezenţa a unor statui ce prezintă atât trupuri mici de extratereştri, cât şi trupuri foarte mari. În imaginea de la începutul articolului, puteţi observa un trup mare (ce ar putea constitui un reptilian). În imaginea de mai jos, puteţi vedea statuile unor extratereştri mai mici, sub 1,50 de metri, având capete mari şi ochi ovali. Aceştia ar putea fi „extratereştrii cenuşii (gri)”. Conform aceloraşi specialişti în ufologie, „extratereştrii cenuşii” au fost creaţi de reptilieni, ca sclavi.

statui Temehea Tohua 1

E posibil ca toate aceste lucruri relatate mai sus să nu fie o coincidenţă, iar la Temehea Tohua să găsim reprezentaţi atât extratereştrii reptilieni cât şi extratereştrii cenuşii? Un lucru e sigur: statuile de pe insulă nu reprezintă oameni. Să fie doar imaginaţia artiştilor indigeni? Sau există şi o explicaţie „paranormală” pentru ei, explicaţie ce implică şi unele specii de extratereştri?

 


Lasă un comentariu