O teorie a conspiraţiei pe care am susţinut-o acum 5 ani, pare a fi adevărată! Un poliţist recunoaşte că a participat la falsificarea morţii celebrului rapper 2Pac (Tupac) Shakur!


Tupac moartePrintre ştiri cu Guţă şi Sexy Brăileanca, ziarul Libertatea mai publică şi articole interesante, printre care cel de acum 2 zile, despre moartea celebrului rapper 2Pac (Tupac) Shakur. Citez din ştirea de pe libertatea.ro:

Un poliţist aflat pe patul de moarte dă apă la moară teoriilor conspiraţiei formulate în ultimii 19 ani de fanii rapperului Tupac Shakur.

Tupac Amaru Shakur, cunoscut sub numele de 2Pac, unul dintre cei mai controversaţi artişti americani, a fost împuşcat pe 7 septembrie 1996, când pleca de la un meci de box dintre Mike Tyson şi Bruce Seldon în Las Vegas. Rapperul a ajuns în stare gravă la spital, iar după şase zile a murit, la vârsta de 25 de ani, în timp ce asasinul său nu a fost prins nici până astăzi. Cel puţin aceasta este varianta oficială pe care aproape toată lumea o ştie.

Fanii săi însă au fost convinşi în tot acest timp că artistul este încă în viaţă şi că acesta doar şi-ar fi înscenat moartea pentru a scăpa de problemele cu rivalii săi. Declaraţia şocantă a unui poliţist aflat pe patul de moarte le dă apă la moară acestora!

David Meyers, un agent pensionat, care îşi trăieşte ultimele zile, a declarat că nu vrea să moară înainte să îşi descarce conştiinţa, aşa că a mărturisit că ar fi şi primit o mită uriaşă pentru a-l ajuta pe rapper să îşi însceneze moartea.

“Lumea trebuie să afle ce am făcut. Mi-e ruşine că am lăsat pe cineva să îmi cumpere onoarea, dar nu pot să mor aşa”, ar fi declarat poliţistul, care spune că a primit 1,5 milioane de dolari pentru a lua parte la scenariu.

Acesta susţine că alte aproape 30 de persoane ar fi ajutat, iar unul dintre complici ar fi făcut rost şi de un cadavru care să semene cu cel al artistului, pentru suma de 50.000 de dolari. Declaraţiile sale nu au fost verificate de colegii din poliţie, însă au fost suficiente pentru a turna gaz pe foc printre fanii adepţi ai teoriilor conspiraţiei.

Shakur nu este prima vedetă ai cărei fani ignoră complet varianta morţii. La scurt timp după decesul lui Michael Jackson au apărut zvonuri că artistul şi‑ar fi înscenat moartea ca să scape de datoriile imense, iar Elvis Presley ar fi recurs la aceeaşi soluţie pentru a-şi creşte vânzările la albume.

P.S. Eu v-am spus mai demult că există o mare suspiciune cu privire la moartea rapperului american (vedeţi articolul meu din 2010: Celebrul rapper 2Pac (Tupac) Shakur chiar a fost împuşcat?). Sunt o mulţime de oameni care râd când apare o astfel de teorie a conspiraţiei, iar conspiraţioniştii sunt văzuţi ca fiind „oameni nebuni la cap”, „psihotici” etc. Iar atunci când apar elemente care par să dea dreptate conspiraţioniştilor, atunci toţi cei care ne înjurau se fac că uită. Atunci, îmi puneam următoarele întrebări cu privire la aşa-zisa moarte a lui Tupac:

* Un clip video lansat în mod convenabil la doar câteva zile după moartea sa îl arată pe Tupac ucis, probabil pentru a convinge publicul că asta este ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.
* Tupac purta întotdeauna o vestă antiglonţ, oriunde s-ar fi dus. De ce nu a purtat-o şi la un eveniment unde era atât de expus, precum un meci al lui Tyson? Unii cred că ar fi vrut să facă plauzibilă ideea că a murit împuşcat.
*În multe dintre cântecele sale vorbeşte despre cum va fi înmormântat, atunci de ce se presupune că a fost incinerat imediat după moarte? Mai mult, e foarte suspect să incinerezi pe cineva în ziua următoare morţii, fără a efectua o anchetă completă. De fapt, este ilegal să înmormântezi pe cineva care a fost ucis fără a efectua o examinare post-mortem.
* De ce nu a reuşit poliţia să localizeze maşina albă din care s-a tras? În fond, Las Vegas este în mijlocul deşertului şi ar părea destul de puţin probabil să fi scăpat neobservată.
* Cei din jurul lui Tupac erau notorii pentru imaginea lor publică de gangsteri. Atunci de ce nu a tras nici unul dintre ei focuri de răspuns?


Lasă un comentariu