Trei poveşti fantastice despre relaţiile de iubire dintre reptilieni bărbaţi şi femei umane. Credeţi în aşa ceva!?


Cunoscutul conspiraţionist David Icke crede în existenţa reptilienilor pe Terra (care îşi schimbă forma) şi ne dă în cărţile sale câteva exemple despre aceştia.

* Am fost în Africa de Sud unde, cu ani în urmă, am cunoscut o doamnă din Johannesburg care fusese mult timp amanta lui Sir Ernest Oppenheimer, fondatorul cartelului aurului şi al diamantelor (cu ajutorul familiei Rothschild). Ea mi-a mărturisit că Sir Ernest obişnuia să o viziteze în apartamentul ei din Parktown. Odată erau pe punctul de a face dragoste, dar corpul lui a luat forma şi proporţiile unei şopârle uriaşe cu solzi; aceea a fost una dintre experienţele se*uale cele mai interesante din viaţa ei”. Se pare că momentele de activitate se*uală favorizează transformarea prin modificarea hormonilor, a sângelui şi energiei.

* O femeie de afaceri din Canada mi-a povestit despre experienţele sale cu fiinţe reptiliene. Prima a fost cu un portughez care se purta execrabil cu ea, făcând-o să se simtă aproape ca un sclav. Spunea despre el că se transforma într-o reptilă şi se comporta „ritual”, chiar şi în privinţa momentului în care îşi spăla rufele. Mai târziu a avut o relaţie cu un bărbat despre care povestea că era foarte atent şi drăguţ la suprafaţă, dar care totuşi avea o latură foarte întunecată cu care se confrunta permanent. Odată, în timp ce făceau dragoste, a devenit foarte violent şi dur, transformându-se în reptilă. Mâna ei se afla pe zona inferioară a spatelui lui, în timp ce el era deasupra, şi a simţit brusc cum ceva îi împinge pur şi simplu mâna. Şi-a dat seama atunci că acestuia îi crescuse o coadă! Femeia a ţipat, l-a împins, iar el a început să-şi recapete forma „umană”. Ea l-a rugat să iasă din casă imediat, după care nu s-au mai întâlnit niciodată.

* O cântăreaţă de jazz din Los Angeles, Pamela Stonebrooke, a vorbit în public despre întâlnirile sale amoroase cu o fiinţă reptiliană. Prima dată când reptilianul foarte înalt a intrat în dormitorul ei, a fost pur şi simplu terifiată. Creatura a forţat-o să întreţină relaţii se*uale şi era de-a dreptul „extaziată” de teama ei. Pamela spune că acele întâlniri au continuat, dar şi capacitatea de a-şi controla frica s-a mărit considerabil, astfel că, în cele din urmă, reptilianul şi-a pierdut interesul pentru ea. Dar Pamela consideră experienţa sa reptiliană ca fiind în general pozitivă şi vorbeşte chiar despre o legătură apropiată pe care a avut-o cu acea fiinţă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock