Enigmaticul „Sfinx din Pakistan” – o relicvă a unei civilizaţii antice avansate?


Toată lumea a auzit până acum de Marele Sfinx egiptean, dar şi de Sfinxul din Bucegi. Dar aceste două monumente nu sunt singurele în lume; se pare că mai există unul în Pakistan şi acesta nu este neapărat o formaţiune naturală.

JP Robinson, autorul cărții intitulate „Mitul omului”, avansează posibilitatea ca acest Sfinx din Pakistan să fie o rămășiță a unei civilizații vechi, necunoscute, putând fi chiar mai vechi decât Sfinxul egiptean din Giza. Astfel, el consideră că forma este prea exactă pentru a fi o coincidență.

Sfinxul se află în Pakistan, în Parcul Național Hingol, provincia Balochistan. Acolo există numeroase formațiuni de piatră, despre care se spune că s-au format în mod natural, dar care au forme care par mai degrabă a fi artificiale. De exemplu, avem formaţiunea de piatră „Prinţesa speranţei”; statuia imensă pare să aibă o formă feminină. Ploaia și vânturile din zonă au erodat puternic aceste monumente.

Revenind la Sfinxul din Pakistan, Robinson consideră că formațiunea de piatră, sub formă de sfinx, este, de fapt, o relicvă a unei civilizații anterioare. Numită „Leul din Balochistan”, structura se aseamănă foarte bine cu sfinxul egiptean. El crede că pentru realizarea artefactului gigantic s-au folosit tehnologii avansate, chiar cu mii sau zeci de mii de ani în urmă.

Robinson spune că are dovezi că  „Leul din Balochistan” a fost sculptat artificial, el odihnindu-se deasupra unui templu. Formația stâncoasă de sub sfinx arată foarte mult ca un templu care iese din munte. Ce bine ar fi dacă s-ar descoperi adevărul…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock