Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Fotografii de excepţie: într-o peşteră din Thailanda s-a găsit scheletul unui gigant, devorat de un şarpe uriaş! Un nou exemplu de „istorie interzisă”…


În Thailanda se găsesc multe lucruri frumoase de vizitat, dar una dintre cele mai interesante zone sunt peşterile de la Khao Khanap Nam. De fapt, Khao Khanap Nam reprezintă o serie de dealuri, care se ridică la circa 100 m deasupra apei. Singura modalitate de a ajunge acolo este cu ajutorul bărcii. În interiorul lui Khao Khanap Nam sunt câteva peşteri magnifice, care conţin impresionante formaţiuni de stalactite și stalagmite.

De pe site-ul turistic al acestei zone – krabi-tourism.com – mai putem afla următoarele: „Un număr mare de schelete umane au fost găsite aici. Se crede că oamenii au venit și şi-au stabilit locuinţa la Kanab Nam, dar a avut loc o inundație și au dispărut rapid”.

Foarte interesant e faptul că pe contul de Facebook al unui utilizator a apărut un filmuleţ în care se vede scheletul unui om gigant, care este înconjurat de scheletul unui şarpe gigant. Putem spune că un „gigant” a fost devorat de un „reptilian”? Am făcut mai multe capturi foto după acest videoclip, pentru ca el să nu dispară între timp (ştim foarte bine că acest gen de materiale „sensibile” pentru istoria lumii sunt în mod suspect de repede şterse, ca şi cum cineva ne împiedică sistematic să aflăm adevărul).

În două imagini capturate, se observă şi picioarele unei turiste care se plimba acolo – astfel, prin comparaţie vă daţi seama cât de mari sunt oasele scheletului uman. Videoclipul îl puteţi viziona AICI.

Vă las pe voi să judecaţi singuri…