„Harta Buache” din secolul al XVIII-lea ne prezintă continentul Antarcticii fără gheaţă! Informaţii ascunse din trecutul îndepărtat?


Au fost descoperite numeroase hărți care ilustrează planeta noastră așa cum era înainte de ultima eră glaciară. Mulți oameni susțin că înainte de istoria scrisă, pe Pământ existau civilizații antice extrem de avansate, iar aceste culturi antice, ignorate de istoria curentă, aveau sisteme de cartografie bine dezvoltate, comparabile ca precizie cu cele pe care le avem astăzi.

Nimeni nu a fost capabil să explice cum există aceste hărți extrem de vechi, care înfățișează regiuni ale planetei noastre precum Antarctica fără gheață, datând de mii de ani. Mulți susțin că aceste hărți sunt produsul civilizațiilor antediluviane care au locuit planeta noastră cu mii de ani înainte de a scrie istoria „mainstream”. Perioada antediluviană se mai numeşte şi „perioada de dinainte de Marele Potop”. În Biblie, acest timp este plasat între Adam și potopul lui Noe, povestea potopului așa cum este descrisă în Geneză.

În timp ce cei mai mulți dintre noi sunt familiarizați cu harta lui Piri Reis (Enigmatica hartă a lui Piri Reis, veche de 500 de ani, arată că Atlantida din vechime este continentul Antarcticii de astăzi!) – care a fost validată de cercetătorii nedumeriți ce nu-și pot explica precizia și nivelul de detaliu – cei mai mulți dintre noi nu știu că există numeroase alte hărți care descriu același peisaj.

Una dintre aceste hărți este controversata cartografie creată de un geograf francez pe nume Philippe Buache de la Neuville. Harta Buache are două versiuni. Se crede că una dintre hărți descrie cu exactitate coasta fără gheață a Antarcticii, în timp ce cealaltă hartă nu face nicio mențiune despre continent.

Se pretinde că harta din secolul al XVIII-lea descrie cu exactitate continentul Antarctica înainte ca acesta să fie îngropat de straturi groase de gheață. Asta înseamnă că cineva a cartografiat continentul Antarcticii atunci când acesta era liber de gheață.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO