Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Bujia de acum 500.000 de ani din California – dovada supremă că a mai existat o altă civilizaţie superioară pe Terra în trecutul îndepărtat?


În ziua de 14 februarie 1961, căutătorul de pietre semiprețioase M. Mikesell a tăiat în două bucăți una dintre pietrele ce le adunase împreună cu doi prieteni, pe muntele de lângă Owens Lake – din California. Surpriza ce a urmat a fost deosebită întrucat concomitent a fost secționat și un mic cilindru de porțelan ce avea în axul său o tijă metalică și care se aflau în interiorul pietrei! Tija avea un diametru de 2 mm, fiind executată dintr-un material magnetic foarte dur și strălucitor.

Efectuându-se o serie de cercetări inerente, jumătățile recuplate au fost supuse radiografierii din diferite poziții; clișeele respective au pus în evidență existența la partea superioară a tijei a unui gen de capac metalic, iar în partea inferioară a unui inel metalic având diametrul ceva mai mare decât al capacului.

De asemenea, la partea superioară s-a remarcat un gen de arc spiralat, care se putea să fie eventual rămășița corodată a unei piese metalice filetate. Un geolog care a examinat geoda respectivă a estimat vechimea pietrei la cel puțin 500 mii ani, vârstă ce a fost reconfirmată mai târziu și prin presă.

Punându-se întrebarea la ce ar fi putut folosi micul obiect din porțelan cu elemente metalice, singura interpretare a fost asemănarea sa cu o… bujie! O bujie acum 500 mii de ani!?! Despre ce e vorba?

Unii consideră că pe planeta noastră a mai existat și un alt ciclu de civilizație umană, care din diverse cauze a dispărut încă din timpuri foarte îndepărtate. Alții acceptă că Pământul a fost cercetat de către ființe extraterestre încă din timpuri neștiute, ființe ce au lăsat drept mărturie a vizitelor respective diferite construcții și urme – voite sau întâmplătoare.

 


Lasă un comentariu