Documente CIA declasificate arată că autorităţile investigau prezenţa unor baze extraterestre secrete, situate în Alaska şi America de Sud


Până la sfârșitul anilor ’80, „Proiectul Stargate” (un proiect ultrasecret al Agenţiei Centrale Americane / CIA) era în plină desfășurare. Dar, unele fişiere din cadrul acestui proiect, au fost recent declasificate, arătând că serviciile secrete americane analizau aspecte parapsihologice, ca vizualizarea la distanță, mai precis capacitatea de a vedea psihic locațiile la distanță.

Dacă ne uităm prin arhivele CIA făcute public, putem găsi ceva surprinzător: aparenta descoperire a trei baze extraterestre de către un analist de informații. Documentul scris de mână, sub-clasificat ca „Sun Streak”, descrie unele facilități secrete subterane.

Una dintre facilităţile subterane secrete s-ar afla situată sub Muntele Hayes, Alaska, ce atinge 4.216 metri. Muntele Hayes se află în epicentrul a ceea ce localnicii numesc „Triunghiul Alaska”, o zonă unde mai mulţi martori au raportat prezenţa unor lumini inexplicabile (OZN-uri) sau chiar a unor ființe ciudate, parcă venite din altă lume.

Într-una din şedinţele de vedere al distanţă, un subiect pe nume S.R., descrie pe 28 ianuarie 1988 cum „vede la distanţă” mai multe baze extraterestre aşezate în diferite locaţii. Una din locaţii se află situată sub Muntele Hayes. Iată ce spune subiectul: „Par să existe două tipuri de entităţi asociate cu acest loc. Celor două entităţi li s-a oferit mai multe sarcini de rutină (…) În interiorul structurii, se aflau două entităţi. O entitate stătea pe un fel de consolă circulară, cu un obiect rotund asemănător unui ecran. Cealaltă entitate era ocupată cu ceva în spate. Entitatea de pe consolă părea a fi umană în formă, dar îi lipsea caracteristicile faciale”.

Acelaşi subiect, mai descrie o altă bază extraterestră, ori în America de Sud, ori în Africa. Acolo, subiectul a văzut, la fel, două entităţi. Iată ce spune: „Prima entitate avea un cap foarte mare şi gât extrem de subţire. Părea foarte neumană în aspect, asemănându-se cu un robot”.

Dar, adevărul care o fi până la urmă? Dacă vederea la distanţă e reală, atunci chiar există bazele extraterestre sub Terra?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock