Doi cercetători în ufologie, dar şi celebrul Bob Lazar cred că „oamenii sunt priviţi de extratereştri ca fiind containere de suflete”! În plus, ei cred că „oamenii au fost modificaţi genetic de 65 de ori”


Imagine: wikimedia.org (Commons Creative – free)

Originea umanității este poate cel mai semnificativ mister din lume. Teoria evoluției este propusă pentru a oferi o explicație pentru istoria biologică umană. Cu toate acestea, nu mulți oameni subscriu la această teorie. În episodul cu numărul 2028 al podcastului Joe Rogan, doi experţi în ufologie, Jeremy Corbell și George Knapp, au discutat despre posibilitatea ca oamenii să fi fost modificați genetic de o inteligență non-umană în scopuri malefice. Knapp mai menționează că el cunoaște un oficial de rang înalt care i-a spus că războaiele sunt uneori concepute intenționat de o inteligență non-umană răuvoitoare prin manipulare.

În timpul podcastului, George Knapp a discutat despre celebrul Bob Lazar (detractor care a dezvăluit prezenţa extratereştrilor pe Terra); Lazar i-ar fi spus în timp ce lucra la „program” că oamenii sunt priviți de extratereștri ca fiind „containere de suflete”. Acest lucru poate suna bizar pentru oameni; cu toate acestea, Lazar poate fi văzut spunând exact același lucru în interviurile sale din 1989.

„Aceste ființe au transmis informații despre capacitatea de a afecta creierul uman şi de a anestezia corpul uman. Acest lucru se face fără niciun contact fizic, de la distanță. Pentru ca această anestezie să fie realizată, creierul trebuie să fie într-o stare relaxată, similară cu cea necesară pentru hipnoză. Dacă creierul este supus oricărei stimulări externe, cum ar fi medicamentele stimulatoare, această manipulare a sistemului nervos este ineficientă. Aceste ființe spuneau că omul este produsul evoluției corectate din exterior. Ei au spus că omul, ca specie, a fost modificat genetic de 65 de ori. S-au referit la oameni drept containere. Totuși, nu știu în ce recipient suntem. După cum sunt sigur că știți acum, mi-a fost imposibil să coroborez informațiile din a doua secțiune. Și, evident, dacă această informație este adevărată, ramificațiile sunt de amploare și nu trebuie să fii fizician nuclear pentru a-ți da seama”.

În podcast, Corbell discută despre John Lear (un alt insider care a vorbit despre impactul extratereştrilor asupra umanităţii); acesta din urmă i-ar fi spus că „extratereștrii ne văd ca pe un vin;  corpurile noastre sunt recipiente, iar sufletele noastre sunt maturate ca o marfă”.

Mai mult decât atât, conform unei alte teorii bizare care a fost acoperită de cercetători precum Linda M. Howe, David Icke etc., aceste inteligențe non-umane sau extratereștri se hrănesc cu suflete umane: „Este concluzia mea de-a lungul multor ani că reîncarnarea este o capcană. Nu e vorba de ea că nu există, deși nu cred că este exact cum este explicat, poate puțin mai subtil, dar cred că este o capcană”, a spus David Icke. În timp ce Linda a spus: „Reciclarea reîncarnării sufletelor este mașina acestui univers”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock