50 de focuri de armă ar fi fost trase asupra mai multor extratereştri care s-au întâlnit cu doi fermieri americani – susţine un ufolog reputat


Imagine: prelucrare proprie

Conform celebrului ufolog Frank Edwards, pe 21 august 1955, la ora 19, în spatele fermei Sutton din statul Kentucky (SUA), a aterizat un obiect circular, strălucitor. Pe la ora 20, alertaţi de câini, doi din bărbaţii aflaţi în clădirea fermei au ieşit în curte, şi au vă­zut la 15-20 metri un humanoid care iradia o luminiscenţă alb-verzuie. Humanoidul s-a apropiat de cei doi bărbaţi amuţiţi? Arăta ca un om mic, 1 metru înălţime, şi purta un costum lucitor, cu aspect de metal nichelat. Capul era disproporţionat de mare; braţele stra­niului şi nepoftitului musafir erau lungi, cu mâini palmate şi degete cu gheare mari. „Făptura aceea păşea ca un om foarte bătrân sau ca o spe­cie de maimuţă, folosindu-se aproape mereu de mâini”, declara mai târziu doamna Sutton.

Bărbaţii, John şi Eimer Sutton, m-au stat mult pe gânduri şi au tras în omuleţul de nichel, de la 6 metri distanţă, cu o armă de vânătoare şi cu un revolver de 5,5 mm. Humanoidul a căzut pe spate, apoi s-a ridicat imediat şi a fugit; iar clanul Sutton s-a baricadat în casă şi a stins lumina.

Pe urmă, femeile au ţipat că cineva priveşte prin geamul sufrageriei; un omu­leţ, agăţat de rama ferestrei, privea înăuntru. Mar­torii au reţinut că purta un fel de cască şi avea ochii mari, alungiţi, sub casca aceea. Şi asupra aces­tui indiscret s-au tras câteva focuri de armă, care l-au convins să se retragă de la geam; gloanţele loveau în plin, însă ricoşau, ca şi cum ar fi fost deviate de un metal.

S-a mai tras cu arma împotriva omuleţului observat pe coama acoperişului, şi asu­pra altuia, urcat într-un copac; în total, în seara aceea, bărbaţii Sutton au tras cam 50 de fo­curi, marcând întâlnirea dintre cele două civilizaţii…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock