Un videoclip şocant prezintă nişte extratereştri capturaţi, aflaţi în viaţă! Unii vor spune: „Încă un fals!” Dar dacă nu e aşa!?


extraterestru299Să cred? Să nu cred? Să cred? Să nu cred… ? Voi ce spuneţi că trebuie să fac? Să am încredere sau nu? În ce? În următorul videoclip care a fost postat pe YouTube şi în care se presupune că ar fi fost filmaţi mai mulţi extratereştri capturaţi, aflaţi în viaţă…

Acum peste 3 ani, publicam acest articol (Filmul (ce pare) autentic al unui OZN prăbuşit în fosta URSS şi investigat de agenţii KGB) în care nişte agenţi KGB par că analizează locul prăbuşirii unui OZN. Din păcate, în filmuleţul respectiv nu se prezintă interiorul OZN-ului… cine ştie, poate am fi avut ocazia să fi văzut nişte extratereştri!

Într-un alt articol, scris în noiembrie 2012 (Un extraterestru este filmat din faţă şi din profil în baza secretă americană G13. O nouă intoxicare a publicului?), arătam ceea ce părea a fi un extraterestru filmat într-o bază militară secretă americană (G13). Înregistrarea video ar fi fost obţinută de un ofiţer mexican în anul 1987. Atunci, îmi exprimam îndoială că acel videoclip ar fi autentic, fiind mai degrabă modelat pe calculator.

Acum, în acest nou videoclip care a apărut, putem vedea ceea ce par a fi câteva tipuri diferite de extratereştri care au fost capturaţi. Într-una din cadre se poate observa cum o fiinţă pare a fi fost torturată sau i s-a produs un fel de stimul neplăcut. Sunt aceste creaturi cu adevărat din alte lumi? Sau cineva încearcă iar să ne intoxice cu tot felul de falsuri… Cică acest filmuleţ ar proveni din arhiva secretă NASA. Credeţi aşa ceva sau nu?

Mai jos, câteva capturi din filmuleţ:

extraterestru300

extraterestru301

extraterestru302


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO