Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Dezvăluirile uluitoare ale lui Elizabeth Klarer continuă: pe planeta Meton a stelei Proxima Centauri nu există boli, guverne, războaie şi bani! Totul este pur, armonios şi gratuit!

  •  
  •  
  •  
  •  

planeta extraterestra 1Vorbeam zilele trecute (Dezvăluirile incredibile ale lui Elizabeth Klarer, femeia care a şocat toată lumea. Ea spune tot adevărul despre extratereştrii din Proxima Centauri, cea mai apropiată stea de noi!) despre o femeie, cu numele de Elisabeth Klarer, care susţine că ar fi avut o relaţie cu un extraterestru (Akon) de pe o planetă (Meton), din sistemul solar Proxima Centauri, cea mai apropiată stea de Pământ. Doamna Klarer susţinea chiar că a trăit câţiva ani pe acea planetă şi că i-a născut un fiu lui Akon, cu care ar fi rămas însărcinată. Credeţi că am terminat cu dezvăluirile? Bineînţeles că nu! Ia haideţi să mai aflăm câteva din ele…

* Civilizaţia din sistemul nostru solar a început cu mai mult de 65 de milioane de ani în urmă pe planeta Venus, unde trăia o civilizaţie pre-umană înfloritoare, căci clima pe Venus era blândă şi propice vieţii. Dar, pentru că Soarele e o stea variabilă, el a început să se extindă; căldura şi radiaţiile sale au făcut imposibilă viaţa pe Venus. Aşa că venusienii s-au mutat de pe planeta lor de baştină pe Pământ şi Lună.

* Dar şi pe Pământ au avut loc câteva explozii şi radiaţii solare ucigătoare (care au omorât dinozaurii), aşa că venusienii au hotărât să se mute pe o planetă a celei mai apropiate stele de noi, Proxima Centauri. Venusienii s-au stabilit pe planeta Meton, unde au găsit o atmosferă asemănătoare ca pe Venus şi, mai ales, vibraţii înalte. Totuşi, ei au mai păstrat baze pe Pământ, Lună, Venus şi pe Marte, locuri care le mai vizitează din când în când.

* O mică parte din venusieni au rămas pe Pământ, pentru a ajuta civilizaţia omenească să crească. Urmaşii venusienilor sunt reprezentaţi de o rasă de fiinţe frumoase şi înalte, care se ascund în Munţii Anzi din America de Sud.

* Civilizaţia de pe Meton este ceea ce noi numim „societate ideală”. Adică, nu există boli, nu există guverne, războaie, totul este doar aer pur şi armonie completă cu mediul înconjurător (animale şi insecte). Aceasta este exemplul unei civilizaţii avansate. De asemenea, nu există sistem monetar sau de barter. Totul este gratuit şi din abudenţă.

Nu-i aşa că v-aţi dori să locuiţi pe Meton?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu