Dezvăluirile lui Elizabeth Klarer, femeia care a şocat toată lumea. Ea ne vorbeşte despre posibilii extratereştri de pe Proxima Centauri, cea mai apropiată stea de noi!


extraterestrul de pe Proxima CentauriAlpha Centauri reprezintă principalul sistem stelar al constelației Centaurul. Este de fapt o stea triplă. Cea mai apropiată stea de sistemul nostru solar este Proxima Centauri, una din cele trei stele ale Alpha Centauri, și care se află la 4,22 ani lumină de soarele nostru.

Extraterestrii din sistemul Alpha Centauri sunt deosebit de avansaţi din punct de vedere științific și tehnic, posedând multe cunoștințe teoretice, pe care se străduiesc le „insufle” ca inspirație oamenilor de ştiinţă de pe Pământ. De fapt, se pare că viața de pe Pământ vine de pe Alpha Centauri. „Alpha Centaurienii” reprezintă banda violet de frecvențe, ţinând cont de cunoștințele științifice și tehnice deţinute – de cea mai bună calitate din Univers. Raza violet este de cea mai înaltă vibraţie. Prin această frecvență se asigură conexiunea la inteligența universală.

Informații cu privire la o întâlnire a unui om cu un extraterestru din Proxima Centauri aflăm din cartea lui Elizabeth KlarerDincolo de bariera luminii”. Un extraterestru cu numele de Akon ar fi vizitat-o pe doamna Klarer în mai multe rânduri; ea susţine chiar că a fost luată pe planeta extraterestrului, Meton, din sistemul solar Proxima Centauri, unde ar fi stat mai multe luni. Ființele de pe Meton ar fi ajuns inițial pe planeta Venus. „Alpha Centaurienii” se aseamănă cu oamenii, fiind doar puțin mai înalţi. Akon, extraterestrul-astrofizician, pretindea că avea o vârstă de mii de ani!

Elizabeth KlarerCine este femeia care pretinde că a avut o relaţie cu un extraterestru?

Elizabeth Klarer s-a născut în 1910 în Africa de Sud și a făcut studii în meteorologie ​​la Cambridge, Anglia. Ea a obținut mai târziu o diplomă în muzică la Trinity College, Londra. În timpul celui de-al doilea război mondial, femeia a lucrat pentru serviciile de informaţii ale Africii de Sud, ocupându-se cu decodarea comunicațiilor germane. Elizabeth s-a ocupat şi cu identificarea OZN-urilor, lucrând la Divizia de OZN-uri ale Forţelor Aeriene Sud-Africane. Aşadar, o expertă în OZN-uri.

Femeia susine că imediat după cel de-a doilea război mondial ar fi comunicat telepatic cu Akon, iar acest lucru ar fi avut loc până în 1956, când farfuria zburătoare Hill (așa cum ea a numit-o) a aterizat la domiciliul ei, iar femeia a fost luată şi dusă la nava spaţială „mamă”. Femeia susţine că ea, într-o viață anterioară, a fost venusiană șiea și Akon au fost legaţi spiritual (fiind suflete-pereche).

Femeia a rămas însărcinată cu extraterestrul Akon şi a dat naştere unui copil!

Elizabeth a avut o relaţie cu extraterestrul Akon, a rămas însărcinată, iar în acest timp ar fi fost dusă pe planeta Meton din sistemul Proxima Centauri. Aici, femeia a rămas timp de patru luni și a dat naștere copilului spațial, Ayling. Din păcate, din cauza vibrațiilor câmpului magnetic fiind diferit pe Meton, inima lui Elizabeth a fost în imposibilitatea de a se adapta la noile condiţii, aşa că femeia a fost forțată să se întoarcă pe Pământ. Dar femeia a menţinut cu Akon și fiul ei, prin proiecție holografică.

Dincolo de bariera luminiiElisabeth Klarer devine celebră în lume

Povestea femeii a atras atentia oamenilor din mai multe țări, în special în America, Marea Britanie și Rusia. În 1975, ea a fost ovaționată în picioare la cel de-al 11-lea Congres International de Cercetare ozenistică din Germania. Ea a fost aplaudată de către un grup de oameni de ştiinţă, reprezentând 22 de națiuni, unde a ținut un discurs despre secretele luminii. În 1983, ea s-a adresat Camerei Lorzilor în Anglia, iar lucrarea sa a fost, de asemenea, citită la Națiunile Unite.

Precum aminteam mai sus, Elizabeth scris cartea Dincolo de bariera luminii, care s-a vândut în prima ediție în doar două săptămâni; ciudat reprezintă faptul că cea de-a doua carte a femeii, „Dosarele gravitaţiei” n-a mai apărut niciodată. Au fost interese ca această carte să fie retrasă?

Cum arăta nava spaţială extraterestră cu care a zburat Elizabeth?

Doamna Klarer a descris nava în care a zburat drept una perfect circulară, având aproximativ 60 de metri în diametru, cu o cupolă în centrul căreia erau amplasate hublouri. Învelişul navei era unul argintiu, dar acesta nu reflecta lumina soarelui, ci era propria strălucire naturală a navei. Atunci când nava era activată, atunci ea strălucea toată, dezvoltând un câmp diferenţial puternic în jurul ei. Interiorul navei era unul simplu, iar podeaua era acoperită cu un fel de covor roşu-roziu, foarte moale la atins.

Relatările femeii pot fi unele fantastice, rod ale unei imaginaţii bogate, dar n-ar fi chiar improbabil ca să existe viaţă în sistemul stelar Alpha Centauri. Într-un articol publicat în februarie 2014 (Oamenii de ştiinţă din Cuba cred că pe 5 planete din jurul celei mai apropiate stele de noi, Alpha Centauri, s-ar putea găsi viaţa! Cum arată fiinţele de pe acea planetă?) arătam că nişte astronomi din Cuba au calculat că 5 planete din sistemul Alpha Centauri B sunt predispuse în a găzdui viaţa.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock