Un mesaj extraterestru s-ar putea să fie ascuns în ADN-ul nostru! Noi am fost creaţi cu miliarde de ani în urmă în afara sistemului nostru solar?


În iunie 2009, prezentam acest articol – Extratereştrii sunt printre noi!… susţin oamenii de ştiinţă – în care arătam posibilitatea ca extratereştrii să se afle chiar printre noi, şi nu prin planete îndepărtate din alte sisteme solare sau galaxii. Citez din acel articol:

„Extratereştrii ar putea fi printre noi, dacă nu chiar în noi, şi nu pe planete la milioane de ani lumină distanţă, aşa cum se credea până acum, potrivit unor oameni de ştiinţă. Cosmologul Paul Davies, de la Universitatea de Stat din Arizona, susţine că este “foarte rezonabil” să credem că împărţim aceeaşi planetă şi cu o altă formă de viaţă, diferită de tot ceea ce ştim până acum, informează cotidianul britanic Daily Mail. Aceasta “formă de viaţă”, care nu se aseamănă cu nimic din ce ştim, s-ar putea ascunde în lacuri otrăvite sau pe fundul mărilor sau ar putea exista chiar în corpurile noastre. “Extratereştrii ar putea exista chiar sub nasul nostru sau în nasurile noastre. Ar putea fi tocmai ceea ce noi numim “forme ciudate de viaţă”.

Articolul de faţă se vrea o continuare a celui de acum 4 ani, mergând chiar mai departe prin susţinerea ideii că extratereştrii se află chiar în noi! Acelaşi profesor Paul Davies de la Centrul Australian de Astrobiologie din cadrul Universităţii Macquarie din Sydney a sugerat că, în loc de a lăsa artefacte cărora oamenii să le descifreze semnificaţia, o civilizaţie extraterestră avansată ar putea încorpora informațiile în genomul uman, permițându-i să fie copiat și menținut pe mari perioade de timp. Dezavantajul artefactelor extraterestre ar fi acela că ele nu pot supraviețui timp de milioane de ani; pe de altă parte, un mesaj codat, ascuns în ADN-ul nostru, ar putea exista pe o perioadă extrem de mare. Iar mesajul codat, ascuns în ADN-ul uman, ar fi descoperit odată ce rasa umană ar deţine tehnologia pentru a-l citi și înțelege.

Extratereştrii şi-au ascuns mesajul într-o sticlă

De ce-ar dori extratereştrii să ne trimită un mesaj ascuns în ADN? Păi să ne gândim la următoarea situaţie. Ne aflăm singuri pe insulă şi singura soluţie e să scriem un mesaj pe care să-l punem într-o sticlă, pe care s-o aruncăm în mare, gândindu-ne că între-o bună zi cineva o va găsi. Nu ştim dacă cineva va găsi vreodată mesajul sau cine îl va găsi. Şi, cu siguranţă, nu vom aştepta ca cineva să ne răspundă la mesaj printr-o scrisoare aflată în sticlă. Ei bine, în același fel, ne-am putea imagina că o civilizație extraterestră ar putea pune un mesaj într-o sticlă, pentru o altă civilizaţie, gândindu-se că într-o zi el va fi descoperit. Dar unde sticla şi care este mesajul?

Poate că sticla o reprezintă celulele vii, organismele terestre, iar mesajul este codificat în ADN. Aceste celule îşi încarcă propriu ADN în genomul organismelor vii de pe Terra. Propriile noastre gene au primit de-a lungul evoluţiei noastre o mulţime de fragmente din ADN-ul microorganismelor din spaţiul cosmic, poate purtând astfel un mesaj de la extratereştri ce urmează a fi descifrat. Aşa că, decât să cercetăm cerul cu ajutorul radiotelescoapelor, mai bine am cerceta ADN-ul cu ajutorul microscoapelor electronice. Ar putea să descoperim un mesaj surprinzător care să ne atragă atenţia.

Noi am fost inventaţi în afara sistemului nostru solar!

Doi oameni de ştiinţă din Kazahstan au sugerat recent (lucrarea lor completă poate fi citită AICI) că ADN-ul uman a fost codat cu un semnal extraterestru de către o străveche civilizație extraterestră. Conform teoriei celor doi, un semnal inteligent încorporat în codul nostru genetic ar fi un mesaj matematic și de semantică, care ar fi incompatibil cu teoria evoluționistă darwinistă. Ei au numit acest mesaj drept un „SETI biologic”, împărtăşind astfel opinia profesorului Paul Davies conform căreia un mesaj încorporat în ADN-ul uman durează mai mult și este mai ușor de detectat decât semnalele radio transmise prin galaxie. Oamenii de ştiinţă din Kazahstan mai susţin că ADN-ul uman este ordonat atât de precis încât dezvăluie o serie de modele aritmetice şi ideografice ale limbajului simbolic. În plus, ei mai cred că noi am fost inventaţi în afara sistemului nostru solar, cu câteva miliarde de ani în urmă.

Cine i-au creat pe extratereştrii care ne-au creat?

Dacă teoria de mai sus este adevărată, aceasta ridică următoarea întrebare: în cazul în care noi am fost creaţi de o civilizaţie extraterestră superioară dintr-un anumit motiv, atunci cine au creat aceste fiinţe superioare? Până la urmă, trebuie să existe un Creator care ne-a creat pe toţi, cu excepţia faptului în care toţi am fi de fapt o hologramă. Dar, chiar şi în acest caz, cineva „real” ar fi trebuit să creeze hologramele…

 

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock