O poveste inventată? 13 militari români au pretins că au văzut noaptea, lângă cabana de la Bâlea Lac, o creatură gigantică umană de 2,5 metri! Avea gheare, coarne şi „suflu ca de tigru”!


balea lac gigantÎntâmplarea de mai jos chiar a avut loc, apărând în cartea lui Călin Turcu despre OZN-urile din România. Încerc să-i fac un rezumat cât mai scurt, fără a-mi plictisi cititorii cu prea multe detalii. Aşadar, evenimentul paranormal a avut loc lângă Cabana Bâlea Lac din Munţii Făgăraş, în septembrie 1978, unde 13 militari în termen se aflau în misiune pentru construcţia unui obiectiv turistic în zonă.

Mai întâi, în noaptea lui 23 septembrie 1978 ei văd o lumină roşiatică ciudată în zonă, pentru care nu au găsit nicio explicaţie logică. În noaptea următoare, are loc următorul eveniment paranormal, faţă de care mulţi vor rămâne cu gura căscată.

Trei militari văzură că pe ridicătura de pământ din faţa scărilor ce urcă spre etajul cabanei, în direcţia staţiei de telecabină, chiar lângă cisterna de motorină, se afla o siluetă întunecată cu o înălţime de circa 2,5 metri! Adică, un uriaş! Au putut aprecia aproape corect această dimensiune, deoarece cisterna în cauză are o înălţime de 2 metri de la sol. Pe de altă parte, în această seară, spre deosebire de precedenta, vremea era senină, fără ceaţă sau negură. Unul din militari a observat cum silueta îşi mişca picioarele, fără însă a le putea distinge clar, mişcarea aceasta fiind lentă şi greoaie. Martorul spune că silueta mai avea un fel de „mâini”, care atârnau pe lângă corp, ca două mari semicercuri sau paranteze; el a comparat mişcarea siluetei cu aceea a cosmonauţilor pe Lună, aşa cum văzuse el la televizor.

Creatura întunecată şi misterioasă avea un contur umanoid, iar pe cap avea două „coarne” îndoite spre spate, picioare butucănoase şi două mâini prevăzute eu „gheare” lungi. Ca un adevărat diavol!

Unul din militari, mai curajos, a luat un băţ, s-a îndreptat înspre „diavol” şi, când era la circa 1 metru de acesta, a ridicat băţul pentru a-l lovi. Mai mulţi martori, colegii săi, au declarat că au auzit atunci, deodată, un „suflu ca de tigru” venind dinspre creatură şi, imediat, militarul a căzut pe spate cu braţele desfăcute în lateral şi cu capul spre vale. A căzut de parcă fusese trăznit, ca un mort. Martorii evenimentului au fost cuprinşi de o frică imensă şi au vrut s-o ia la fugă, dar, o putere necunoscută, mai presus de propria lor voinţă, i-a paralizat locului!

Apoi, ceea ce au văzut era parcă desprins dintr-un film de groază: creatura s-a aplecat asupra militarului căzut la pământ, să vadă dacă acesta mai trăieşte; creatura, având „braţele” larg desfăcute, a fost observată foarte bine având nişte gheare lungi. Ea s-a aplecat încet, îndoindu-se din mijloc, iar după ce l-a verificat pe militar, a dispărut îndepărtându-se.

Militarul nu mai mişca, fiind ca şi mort… dar până la urmă şi-a revenit, însă nu-şi mai amintea nimic ce s-a întâmplat în acele momente. Ca şi cum cineva i-ar fi şters memoria!

Au putut inventa cei 13 militari o asemenea poveste!? Probabil că nu… Atunci ce creatură gigantică au văzut aceştia prin Munţii Făgăraş!?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO