Ce cred extratereştrii despre noi: „Oamenii sunt nişte fiinţe cu gândire greoaie şi ineficientă”! Extratereştrii nu înţeleg de ce suntem pasionali atunci când facem copii!


extraterestri oameniVorbeam în cazul acestui articol (Dezvăluiri incendiare: extratereştrii se tem de agresivitatea oamenilor! Armele noastre convenţionale şi cele nucleare le-ar putea distruge navele!) că extratereştrii s-ar teme de agresivitatea oamenilor. Astăzi, vom vorbi despre o rusoaică care susţine că şi ea a fost răpită de extratereştri în 1977, iar aceştia i-ar fi spus femeii următoarele:

* Extratereştrii ne studiază de foarte multă vreme şi sunt pe deplin lămuriţi privitor la noi, dar este foarte greu să stabilească relaţii complete cu noi. Îi derutează pulverizarea noastră în ţărişoare care se războiesc intre ele. În tot Universul nu există o debandadă asemănătoare.

* Dar ce e mai rău, moştenirea întunecată, animalică din noi este încă foarte puternică. Oamenii sunt, fără excepţie, nişte fiinţe nedesăvârşite, cu o gândire greoaie şi ineficientă. Deci, contactele pe faţă între civilizaţiile extraterestre şi noi sunt, deocamdată, excluse, din cauza agresivităţii oamenilor. În plus, ştiinţa pământeană, pentru comoditatea şi liniştea sa, foloseşte toate pretextele imaginabile pentru a împiedica recunoaşterea gesturilor de apropiere pe care civilizaţiile extraterestre le-au făcut. Din toată murdăria în care zace, omenirea trebuie să găsească singură calea de ieşire.

* Extratereştrii nu înţeleg sentimentele de iubire şi ură pe care le nutrim pentru semenii noştri şi consideră că suntem robii unei ţesături de iluzii cu care am fost îndoctrinaţi de mici şi din care nu putem scăpa. Ei consideră, de pildă, că actul reproducerii trebuie să fie o datorie, nu rodul unei pasiuni. Totuşi, extratereştrilor le place faptul că unii oameni pun la inimă problemele planetei şi ale omenirii in ansamblu.

* Moartea, aşa cum o înţelegem noi, este doar o reflectare a modului nostru de gândire nedesprins de animalic. Viaţa este veşnică, iar moartea nu este decât un proces in care noi dezbrăcăm o haină biologică, altfel spus, trecem dintr-o etapă biologică la următoarea.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „Ce cred extratereştrii despre noi: „Oamenii sunt nişte fiinţe cu gândire greoaie şi ineficientă”! Extratereştrii nu înţeleg de ce suntem pasionali atunci când facem copii!”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock