Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un om de ştiinţă scoţian a calculat că în sistemul nostru solar ar locui… 21,8 trilioane de extratereştri! Eu cred că a exagerat…


sistem solar extraterestriÎn trecut, oameni de ştiinţă şi de cultură celebri din secolele 17, 18 sau 19, susţineau cu argumente convingătoare (sau mai puţin convingătoare) că extratereştrii ar trăi pe planetele din sistemul nostru solar.

Astfel, în 1758, filozoful suedez Emanuel Swedenborg a publicat o carte (De telluribus în mundo nostro Solari) în care a descris întâlnirile sale cu spiritele extraterestre. În carte, Swedenborg a avansat argumente teologice, dar şi logice pentru existența extratereștrilor: „Planetele și stelele au un scop mai important decât doar acela de a se roti şi de a străluci.

Mai departe, Swedenborg presupune nu numai că ar putea exista viață pe Venus, ci chiar susține că s-a întâlnit cu spiritele de pe această planetă, şi chiar a vorbit cu ele. Swedenborg ne povesteşte despre două feluri de extratereştri pe Venus, care sunt  caractere opuse. Unii sunt blânzi și umani, iar alţii sunt feroce, ca animalele sălbatice. Aceştia din urmă au o deosebită placere în a fura. Swedenborg mai spune că cea mai mare parte din venusieni sunt giganţi.

Mai târziu, în 1848, omul de știință scoţian, profesorul Thomas Dick, a încercat să estimeze numărul de locuitori de pe planetele din sistemul nostru solar prin compararea cu populația globului nostru. În cazul în care planetele erau la fel de populate precum Anglia, la o rată de 280 de locuitori la un kilometru pătrat, atunci aflăm că planeta Venus ar avea 53,5 miliarde de extratereştri, iar Jupiter, planeta cea mai populată, ar avea…6,9 trilioane de extratereştri! În total, pe toate planetele, sateliții, asteroizii și inelele lui Saturn ar exista 21,8 de trilioane de extratereştri în sistemul nostru solar!

Cam mulţi extratereştri…


Lasă un comentariu