Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Extratereştrii s-au reîncarnat pe Pământ acum 60.000 de ani, putând deveni foarte uşor îngeri

130

blankÎn cartea “Acelaşi suflet, mai multe trupuri”, Dr Brian Weiss discută cu un pacient pe care l-a hipnotizat pentru a releva vieţile anterioare. Patrick, pacientul respectiv, declara că într-una din vieţile trecute, în urmă cu 60.000 de ani, s-ar fi născut pe o altă planetă, făcând parte dintr-o altă rasă. Se pare că rasa extraterestră respectivă ar fi emigrat către Pământ, întrucât planeta lor era pe moarte. Când au ajuns aici pe Pământ, ei s-au întâlnit cu alţi extratereştri din alte sisteme solare. Aceşti vizitatori s-au amestecat cu oamenii, “subspecii evolutive”.

Dar, mai e ceva. Aceşti extratereştri au venit să se reîncarneze pe Pământ, ceea ce a ajutat la evoluţia noii specii umane. Patrick a mai indicat faptul că trupurile fizice ale extratereştrilor erau foarte asemănătoare cu cele ale oamenilor, numai că minţile lor erau extrem de evoluate şi superioare.

Tot Patrick a mai spus că “distincţia dintre Dumnezeu şi oameni este una minoră”. Iar îngerii, ce par a fi divini, nu sunt decât o formă avansată a speciei umane, care au învăţat să-şi separe conştiinţa de vehiculul fizic.

Voi ce ziceţi de asemenea afirmaţii? Sunt ele doar nişte simple aberaţii? Sau poate că nu…

Orgoni Crystal