Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Serge Leon Alalouf, cel mai celebru vindecător din lume! A vindecat cu puterea mâinilor zeci de mii de bolnavi şi nu a fost şarlatan!

  •  
  •  
  •  
  •  

alaloufPe  6 aprilie 1982, Serge Leon Alalouf, considerat unul dintre cei mai importanţi vindecători contemporani, moare călcat de un automobil în Touluse (Franţa). Cu câteva săptămâni mai înainte, Alalouf spusese unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi că peste puţin timp se va confrunta cu o moarte violentă.

Fiu al unui industriaş britanic şi al unei nepoate a monseniorului Herrera, arhiepiscop al Madridului, Alalouf s-a născut la Salonic, în anul 1905, în ajunul Crăciunului, la ora 24. Să te naşti exact în acel moment este considerat în tradiţia populară ca un semn de predestinare, deşi Alalouf credea că moştenise capacităţile pe care le avea de la bunica dinspre tată. Aceasta o îngrijise, printre alţii, pe regina Mary a Angliei.

La puţin timp după ce se instalase în Franţa, pe când avea 15 ani, a descoperit că peştii pe care îi lua în mână se mumificau rapid, lucru care li se întâmpla şi altor vindecători şi pe care l-a constatat la el un profesor de la Facultatea de Medicină. Acesta i-a cerut să-şi pună mâinile pe rana unui bolnav. Rezultatul a fost că rana s-a cicatrizat în 24 de ore. Un comisar de poliţie, cu al cărui fiu a reuşit a doua sa acţiune de vindecare, a început să-i trimită bolnavi.

Faima sa nu a întârziat să se răspândească în toată Franţa şi apoi în Europa. A fost invitat la Curtea Regală a Marii Britanii, iar printre pacienţii săi se numărau personalităţi precum regele Alfonso al XIII-lea al Spaniei, Gandhi şi preşedintele Franţei, Edouard Herriot.

Pe lângă faptul de a fi fost un vindecător de prestigiu, a devenit şi erou naţional. A fost cel mai tânăr voluntar al armatelor aliate în timpul primului război mondial. În timpul celui de-al doilea conflict mondial, numeroasele sale dovezi de curaj şi abnegaţie în lupta împotriva naziştilor au fost răsplătite cu zece decoraţii şi cu Legiunea de Onoare. Toţi cei care l-au cunoscut i-au confirmat valoarea sa umană.

Nicio persoană cu simţul demnităţii şi cu mintea sănătoasă nu poate vedea în el un şarlatan care a făcut din vindecare un mijloc facil pentru a obţine celebritate şi bogăţie. Cu toate acestea, faima şi nenumăratele vindecări reuşite de „marele Alalouf ‘ i-au atras numeroase denunţuri din partea unor organizaţii medicale, care îl acuzau de practicarea ilegală a medicinei. Dar procesele succesive s-au transformat într-o interminabilă mărturie a pacienţilor săi. Printre ei, se aflau mulţi medici şi oameni de ştiinţă, care nu aveau reţineri în a confirma că el îi vindecase. Nu au lipsit nici demonstraţii spectaculoase ale capacităţilor sale, astfel încât acele audieri au ajuns să se transforme în adevărate procese împotriva medicilor cu minţi şi inimi obtuze, care îl acuzau că dădea celui care suferă tot ce avea el mai bun, chiar dacă nu deţinea pentru aceasta un titlu care să-i dea girul.

În 1952, preşedintele sălii de judecată pariziene unde era judecat Alalouf a întrebat dacă printre avocaţii prezenţi se află vreun voluntar care să sufere de vreo boală cronică, pentru a pune la încercare calităţile de vindecător ale lui Alalouf. Unul dintre aceşti profesionişti s-a ridicat în picioare, vizibil adus de spate din cauza unei sciatici acute. După ce acuzatul şi-a pus mâinile deasupra spatelui avocatului, acesta s-a îndreptat deodată şi a dat asigurări că s-a vindecat, arătându-se pe cât de uimit, pe atât de bucuros.

Cinci ani mai târziu, în timpul unui nou proces, Alalouf a depus la Palatul de Justiţie un sfert de milion de scrisori de la pacienţi care confirmau că au fost vindecaţi de mâinile sale. Mai mult de 1000 dintre ele erau semnate de medici care mărturiseau că i-au încredinţat vindecarea cazurilor incurabile. Totuşi, a recunoscut că nu poate transmite fluidul său unui număr de 30% din persoanele care îl vizitau, pentru că nici măcar nu le putea uşura suferinţele.

„Deseori, mă întreb – recunoştea Alalouf – dacă puterea de vindecare a radiaţiilor mele este de competenţa fiziologiei, a psihologiei sau parapsihologici. Sub ce formă se manifestă? Seamănă cu un curent electric ori cu o formă spirituală de sugestie? Acţionează asupra tuturor felurilor de boli şi în ce măsură se arată eficientă? Ce fel de factori îi pot modifica acţiunea şi ce procese asigură realizarea ei cea mai fecundă?”

Studiile ştiinţifice la care s-a supus nu au reuşit să evidenţieze natura capacităţilor sale extraordinare, dar au detectat o uşoară anomalie în regiunea temporală stângă a creierului său, care a dispărut la o examinare ulterioară şi pe care legendarul cercetător Aime Michel a pus-o în legătură cu activitatea paranormală, pentru că Alalouf era şi un reputat prezicător, cum se întâmplă şi cu alţi vindecători.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu