Extraterestrul mumificat din Rusia, o creatură de doar 10 centimetri, care, cu siguranţă, nu era de origine pământeană! Priviţi cum arăta!


extraterestrul mumificat RusiaÎn ciuda lipsei detaliilor, aceasta este una dintre cele mai interesante cazuri care implică existenţa extratereştrilor. Povestea începe în 1996, când polițiștii ruși au găsit corpul unei creaturi foarte mici în orașul Kiştim, regiunea Chelyabinsk. Datorita dimensiunilor sale mici și aspectului său nepământean, mass-media l-a numit „extraterestrul Kiştim”.

Medicul legist local, care a făcut autopsia trupului misterios, a stabilit că acesta nu a fost nici om, nici animal, ci o formă de viaţă nedescoperită până atunci. Dr. Stanoslav Samoşkin a fost responsabil de Departamentul de Medicină Legală de la un spital local atunci când autoritățile i-au adus trupul ciudat pentru analiză. După o examinare aprofundată, el a concluzionat: „Creatura nu este o ființă umană. Craniul uman este format din șase oase. Craniul acestei creaturi era format din 4 oase. Au existat și alte diferențe în structura scheletului. Acele anomalii nu arătau ca malformații congenitale umane cunoscute până în prezent”.

Măsurând aproape 10 cm în lungime, corpul mumificat avea un cap lunguieţ şi diform, iar globii săi oculari ocupau cea mai mare parte a feței sale. Atunci când era în viață, extraterestrul Kiştim trebuie să fi privit destul de diferit faţă de noi, oamenii.

Interesant este faptul că acesta seamănă destul de mult cu un alt corp mumificat enigmatic descoperit în deşertul Atacama în 2003, despre care am scris mai multe în cadrul acestui articol: Într-un nou documentar, intitulat “Sirius”, se vorbeşte despre un posibil cadavru extraterestru şi despre tehnologii secrete nepământeşti.

Mass-media internaţională l-a denumit „extraterestrul din Urali”, iar lumea era curioasă să afle şi alte detalii. Poveștile au început apoi să apară. Una dintre ele menționează cum micul extraterestru a fost găsit în viață de către Tamara Prosvirina, o femeie bătrână din zonă. În luna august a anului 1996, Prosvirina a auzit o voce în cap spunându-i să meargă la cimitirul local, căci acolo va găsi o creatură în viaţă. Femeia l-a găsit şi l-a luat acasă, botezându-l ca Aleşenka și a vrut să-l adopte. Din păcate, creatura misterioasă a murit când Prosvirina s-a îmbolnăvit și a fost internată în spital pentru câteva săptămâni.

extraterestrul mumificat Rusia 2

Interesant e faptul că mini-corpul extraterestru mumificat a dispărut ulterior, din morga spitalului unde era el păstrat. De-a lungul anilor, au fost făcute mai multe încercări pentru a recupera corpul „mini-extraterestrului”, dar fără succes; un show de televiziune japonez a oferit chiar o recompensă de 200.000 de dolari pentru informații cu privire la locul unde se află mumia.

De la acest mister nu ne-au rămas decât câteva poze, slavă Domnului şi câteva mărturii, mai mult sau mai puţin credibile…

 


Lasă un comentariu