Accidentul fatal al unui politician şi felul în care acesta şi-a prevestit propria moarte. Universul are un secret teribil!

  •  
  •  
  •  
  •  

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Luni seara, pe 8 februarie 2021, 2 persoane au murit într-un accident rutier, pe DN 73, între Râşnov şi Tohanu Nou (judeţul Braşov), după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. Ulterior, s-a aflat că era vorbă de două persoane cunoscute public: politicianul Samuel Calotă și soția sa. Samuel Calotă, preşedintele filialei Teleorman a Partidului Pro România, a candidat la funcţia de deputat din partea acestei formaţiuni în alegerile din decembrie 2020.

Dar, cel mai ciudat şi bizar este profeţia asupra propriei morţi pe care a avut-o domnul Calotă, publicând cu o zi înainte, pe 7 februarie 2021, o poezie funebră a lui George Bacovia, „Plumb”. Iată ce-a scris pe Facebook pe contul său personal:

„Poezia zilei. Plumb – George Bacovia. Dormeau adânc sicriele de plumb, / Şi flori de plumb şi funerar veştmânt / Stam singur în cavou… şi era vânt… / Si scârţâiau coroanele de plumb. / Dormea întors amorul meu de plumb / Pe flori de plumb, şi-am început să-l strig / Stam singur lângă mort… si era frig… / Şi-i atârnau aripile de plumb.”

Ciudat cum şi-a prevestit propria moarte cu această poezie, nu? De fapt, n-ar fi ciudat dacă am cunoaşte mai multe despre secretele acestui Univers. Există o mulţime de exemple, care arată că oamenii îşi pot prevesti – subconştient – propria moarte. De exemplu, într-un articol din 2019 (Un tânăr „şi-a profeţit inconştient” pe Facebook propria moarte la Ştrandul din Iaşi – dovada că există ceva dincolo de înţelegerea noastră), vorbeam despre un subiect extrem de asemănător, faptul că un tânăr din Iaşi şi-a prevestit, la fel, propria moarte pe Facebook. În urmă cu câteva zile înainte de moartea prin înecare, băiatul a postat pe Facebook o fotografie de la curs, însoţită de un mesaj macabru, profetic: „M-am născut învingător, mor învingător”. Parcă băiatul ştia că are să moară în curând!

Ce se întâmplă? Ipoteza care o văd cea mai plauzibilă e următoarea: viaţa noastră e predestinată, iar mintea (de fapt, partea ei subconştientă) poate observa ce se va întâmpla cu noi în viitor (pentru că în altă dimensiune, nu mai există timp, adică, trecut, prezent şi viitor, aşa cum îl percepem noi). Subconştientul unei persoane poate vedea propria moarte, iar această informaţie poate ajunge şi în conştient, şi atunci oamenii, dintr-un impuls „inexplicabil” se apucă să scrie cuvinte despre moarte pe Facebook, fără să fie conştienţi că e vorba de propria moarte din viitorul foarte apropiat…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner