Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O imensă sferă albastră apare în faţa Soarelui. OZN gigantic, proiectul „Blue Beam”, sfârşitul lumii sau eroare fotografică?

  •  
  •  
  •  
  •  

Pe 17 noiembrie 2016, satelitul NASA STEREO (Solar Terrestrial Relations Observatory), cel care trebuie să supravegheze activitatea solară, a capturat imagini incredibile a ceea ce părea a fi o mare sferă albastră, strălucitoare, care trece prin fața Soarelui. Acest lucru a generat multe controverse în comunitate on-line.

NASA mai publică din când în când imagini capturate de satelitul STEREO; această imagine deosebită a fost pusă la dispoziția publicului, fără a fi însoţit de vreun alt comentariu al agenției spațiale americane. S-a observat că mai multe cadre ale bizarei sfere albastre par să lipsească din imaginile încărcate de NASA. Aceste circumstanțe suspecte au determinat pe unii să afirme că NASA a publicat din neatenţie ceva incredibil de important.

Există opinii care sugerează că imensul glob albastru pare a fi un OZN gigantic care, probabil, a cauzat lipsa unor cadre, datorită puterii sale electromagnetice intense. Cu toate acestea, această teorie nu a convins pe toată lumea. Unii oameni au sugerat că imensa sferă albastră ar fi, de fapt, una de origine pământească și s-ar putea să fi fost un test al proiectului „Blue Beam”. Aderenții acestei teorii cred că diferite guverne din întreaga lume experimentează în prezent tehnologia holografică, care va fi folosită pentru a face ființele umane să creadă că se confruntă cu un scenariu apocaliptic în viitorul apropiat. Frica și panica acestei situații vor fi apoi exploatate pentru a instala un atotputernic guvern mondial.

Şi există şi o a treia teorie care spune că sfera albastră nu este o hologramă, ci un obiect ceresc real. Hopi, o comunitate de amerindieni din Arizona, cu o legătură directă cu cultura vechilor azteci, credea că istoria lumii este un ciclu de evenimente catastrofale. Acești oameni cred că, atunci când „Blue Kachina”, un obiect sferic albastru de pe cer, va putea fi observat, atunci oamenii trebuie să se caute adăpost în centrul Pământului pentru a scăpa de distrugerea vieții de pe suprafață.

Cu toate acestea, potrivit NASA, există o explicație mult mai lumească pentru această imagine. Într-o declarație, agenția spațială a spus că „în rare ocazii, procesorul de imagine SECCHI de la bordul navei STEREO devine supraîncărcat și produce imagini corupte”. Astfel se explică anomalia sferei albastre. Noi pe cine să credem?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu