Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Doi martori din Scoţia susţin că au un mesaj de la extratereştri către noi: „Pământul este un sanctuar, iar oamenii sunt mai avansaţi decât ei în multe privinţe”


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

În 1992, doi prieteni călătoriseră în South Lanarkshire, Scoția, când au întâlnit ceva terifiant. Tehnicianul de ambulanță Garry Wood și prietenul său, Colin Wright, conduceau de la Edinburgh la Tarbrax în seara zilei de 27 august a acelui an și tocmai trecuseră pe lângă rezervorul Harperrig în jurul orei 23:30, când lucrurile au luat o întorsătură destul de neașteptată și sinistră.

Martorii au spus că au observat un fel de obiect care plutea deasupra drumului, dar apoi totul li s-a întunecat în minte, deoarece ei au ajuns la destinație cu aproape 2 ore mai târziu decât era programat, fără să știe sau să-și amintească ceea ce s-a întâmplat.

În zilele care au urmat, Garry a început să aibă coșmaruri și s-a simțit în general rău. Mai târziu, cei doi l-au contactat pe anchetatorul Malcolm Robinson și, în cele din urmă, a ajuns să-şi facă o regresie hipnotică în efortul de a explica timpul misterios care lipsea din ziua de 27 august. Rezultatul aflat a fost unul terifiant.

În timpul ședințelor, cei doi au dezvăluit că mașina lor a fost abordată de un grup de entități extraterestre care i-au forțat să se supună unei forme de examinare medicală care implica șocuri electrice. Colin și-a amintit clar că a simțit o durere aprinsă într-unul dintre ochi, în timp ce Garry și-a amintit de un dispozitiv negru care era folosit pentru a-i examina corpul. El a mai spus că extratereștrii au comunicat cu ei, referindu-se la Pământ ca la un „sanctuar”, potențialul speciei noastre fiind unul „limitat”, deşi oamenii sunt mult mai superiori decât ei în multe privinţe.

Până în prezent, povestea lor rămâne unul dintre cele mai convingătoare cazuri de răpire extraterestră din istorie.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): msn.com


Lasă un comentariu