Cine era „zeiţa” pe care scriitorul Radu Cinamar pretinde că a întâlnit-o într-o peşteră secretă din Munţii Apuseni? Era nepământeană…


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 92

Radu Cinamar în cartea sa „12 zile – o iniţiere secretă„, ne vorbeşte despre o presupusă întâlnire a sa, într-o peşteră secretă din Munţii Apuseni, cu o „Zeiţă”, ce pare a fi o fiinţă extraterestră, provenită din altă lume.

Cum arăta Zeiţa? Era foarte înaltă pentru o femeie (aproape 2 metri), dar trupul avea o armonie desăvârşită. Înălţimea ei impunătoare era dublată de o radiaţie extraordinară, care emana parcă din trupul Zeiţei ca nişte raze, deşi acestea nu erau raze de lumină, ci mai mult o vibraţie subtilă, ascunsă. Frumuseţea ei era una uluitoare, nepământeană; prezenţa Zeiţei era vie şi copleşitoare.

Pielea ei era de culoare albastră, având chiar tente de albastru închis. Ochii ei erau divini, celeşti. Ceea ce la noi este partea albă a globilor oculari, la Zeiţă avea culoarea galben strălucitor, aproape scânteind, iar irisul ei era verde închis. Această combinaţie uluitoare de culori crea o impresie hipnotică formidabilă. Strălucirea ochilor era amplificată de albastrul pielii. Ochii superbi erau mari şi foarte alungiţi, iar sprâncenele negre, puţin arcuite. Părul negru şi lung îi cădea drept aproape până la jumătatea spatelui.

Zeiţa purta un voal simplu, semi-transparent, de culoare verde deschis, care se combina uluitor cu culoarea pielii şi cu aceea a irişilor ei. La gât purta un colier de o rară frumuseţe, alcătuit din smaralde şi perle albe, care străluceau puternic în contrast cu pielea fină şi albastră.

Autorul mai spune că a rămas şocat de incredibilele nuanţe ale parfumului Zeiţei şi de puritatea extraordinară pe care acesta o avea. Era mirosul unui spaţiu sacru, al unei realităţi cu mult dincolo de lumea noastră.

Autorul spune că în momentul în care a fost atins cu degetele, un fulger interior i-a străbătut trupul pe coloană…

 


Lasă un comentariu