Un nou cub negru misterios, de 10 ori mai mare decât Pământul, a fost fotografiat de NASA în faţa Soarelui


Celebru „vânător de extratereştri şi OZN-uri” Scott C. Waring, creatorul site-ului etdatabase.com, susţine că ar fi depistat pe una din fotografiile satelitului NASA SOHO „o navă extraterestră” de tip cub, care ar fi de 10 ori mai mare decât dimensiunea Pământului. SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) este satelitul NASA care de mai mulţi ani se ocupă cu studiul vizual al Soarelui.

Raza Pământului este de 6.370 de km, ceea ce înseamnă că acest OZN (dacă ar fi adevărat) ar avea o dimensiune de cel puţin 63,370 km, ceea ce ar fi cu adevărat uriaş!

Scott Waring consideră, de asemenea, că OZN-ul misterios provine din miezul Soarelui, unde se hrănește cu imensa energie a stelei noastre. El spune: „În imagine, am adăugat lumină pentru a vedea că un material roșu se adună în jurul său. Poate fi un fel de particulă specială de la Soare. Acest cub are o suprafață neagră nereflectizantă. Acest cub, reperat în emisfera nordică a Soarelui nostru, este de mai multe ori mai mare decât Pământul în sine”.

Waring crede că aceste cuburi negre (care au fost văzute de mai multe ori în apropierea astrului nostru) vin şi pleacă din Soarele nostru.

Însă, cercetătorii spațiali care au lucrat pentru NASA au o explicație mult mai simplă pentru toate observațiile bizare de cuburi negre. Potrivit fostului inginer NASA James Oberg, majoritatea observațiilor de acest tip nu sunt altceva decât „resturi spațiale” care plutesc în fața camerelor de luat vederi. Aceste resturi pot fi orice – bucăți de vopsea ciobită, fulgi de gheață sau resturi de izolații care s-au rupt din navele spațiale.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): express.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO