Povestea lui Elisabeth Berger, femeia braziliancă misterioasă care ar fi fost extraterestru sau călător în timp?


Imagine: pixy.org (Commons Creative – free)

Povestea din acest articol este una tare ciudată şi priveşte cazul unei femei din Brazilia, despre care unii au spus că ar fi fost „extraterestră”. Totul a început în anul 1975, atunci când pe Insula Meio (Brazilia, regiunea amazoniană a statului Para), a ajuns o femeie din străinătate, ce-şi dorea să cumpere terenuri pe insulă.

Femeia s-a prezentat ca fiind Elisabeth Berger și pretindea că vine din Elveţia. În pașaportul ei englezesc și în alte documente de identitate, s-a confirmat că se numea Elisabeth Queminet Berger, că s-a născut la Munsingen pe 18 august 1947 și avea domiciliul la Paris. Avea pielea albă, părul blond, ochii albaștri în formă de migdale. Spre deosebire de femeile scandinave, era foarte mică ca înălţime. Susținea că a divorțat și că lucra ca designer de modă. De obicei, când mergea în oraș, purta rochii lungi, cu mâneci lungi, cu manșete închise până la mâini.

Majoritatea localnicilor care erau indigeni şi trăiau din pescuit, au refuzat să vândă iniţial terenurile femeii misterioase. Dar apoi, primind o cantitate mare de bani, localnicii au acceptat până la urmă oferta.

Deja avea mai multe proprietăţi pe insulă, Elisabeth nu a locuit sau a vizitat insula pentru destul de mult timp, ea rămânând afară multe luni în afara insulei. Nu se ştie ce făcea ea acolo, dar acțiunile ei și începutul apariţiei unor lumini ciudate deasupra insulei au alimentat zvonurile că femeia ar fi, de fapt, extraterestră. Pescarii localnici spun că ar fi văzuţi pe insulă grupuri mari de persoane cu păr alb, blond (între 40 și 50 de persoane), care cumpărau în fiecare lună 400 kg de pește de la pescarii locali.

Localnicii spuneau că au văzut lumini ca nişte „luni mici” care coborau peste insulă. Un alt localnic care a avut curajul să o urmărească în plimbările nocturne pe Elisabeth, a spus că a văzut-o pe femeie goală, mergând pe apă (ca Iisus).

Zvonurile care o înconjurau pe femeie i-au determinat pe localnici să o raporteze poliției. Poliția locală ar fi chemat-o atunci să depună mărturie, dar din moment ce nu a avut acuzații asupra ei, ea a fost eliberată. Acest lucru nu a oprit creșterea numărului de observări ale OZN-urilor pe cerul de deasupra insulei, acest lucru întâmplându-se întotdeauna când Elisabeth era pe insulă, și încetând atunci când femeia pleca.

Femeia a mai fost arestată a doua oară, dar eliberată după trei zile. Pentru a treia oară, Elisabeth fu din nou arestată, dar de către Poliția Federală a Braziliei, pentru a clarifica întrebările cu privire la activitățile ei de pe insulă. După 4 zile, poliția a stabilit că Elisabeth nu făcea nimic ilegal și a eliberat-o. Se bănuia că femeia acoperea de fapt o bandă de gherilă, care ar fi făcut contrabandă cu arme.

În 1976, când Elisabeth s-a întors din nou pentru a ajunge în insulă, ea a fost oprită de poliția locală pentru a patra oară și dusă de poliție pentru interogare. Pe drum, femeia le-a cerut polițiștilor să folosească baia la benzinărie, şi apoi a dispărut inexplicabil. A fost ultima dată când ea a fost văzută vreodată.

Potrivit unui ufolog, femeia ar fi fost reperată în Los Angeles în 1985/1986. Aproximativ 20 de ani mai târziu, poliția a aflat că pașaportul pe care ea l-a folosit era fals și că numele Elisabeth Queminet Berger era al unei elvețience care a murit în 1937.

În zilele noastre, localnicii cred că Beth era fie un extraterestru, fie un călător în timp…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock