Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Marele savant Henri Coandă: „OZN-urile provin de la civilizaţiile trecute de pe Terra care au părăsit planeta înaintea unui mare cataclism”


În iulie 2014, scriam acest articol – Marele savant român Henri Coandă s-ar fi întâlnit la o bază aeriană americană cu 8 civilizaţii extraterestre! Acolo, s-a prezentat omenirii tehnologii incredibile! – în care vorbeam despre savantul român Henri Coandă, care ar fi participat în aprilie 1954 la o întâlnire cu 8 civilizaţii galactice, la baza aeriană americană Murocs.

Dar, Henri Coandă avea o opinie interesantă şi despre OZN-uri. Astfel, el spunea că ele sunt o realitate a tehnologiei deschise către planul informaţional director, către realitatea suport imuabilă, eternă şi omniprezentă, dincolo de tot ceea ce facem noi acum şi de tot ce ne-am putea imagina noi. OZN-urile depăşesc viteza luminii, fiindcă revin în axul omniprezent sau în realitatea sursă.

În planul fizic au propulsie holografică (toţi atomii sunt simultan acceleraţi sau încetiniţi, aşa cum se întâmplă cu toate corpurile ce cad sub influenţa câmpului gravitaţional) şi deci nu au problemele de inerţie pe care noi le întâlnim în propulsia discretă (cu motoare localizate), când impulsul de mişcare este transmis de la atom la atom într-un anumit interval de timp; mişcarea succesivă este înlocuită cu cea simultană (diacronicul cu sincronicul).

Astfel, OZN-urile nu sunt permanent „solide”. În conştiinţa oamenilor persistă prejudecata că tot ce există trebuie să fie material (într-o anumită stare de agregare), când de fapt materia noastră nu este decât vârful aisbergului unei existenţe bivalente (materie-energie), care a trecut prin forme de organizare succesive, din ce în ce mai grosiere, până a ajuns vizibilă („solidă”). Ele pot să se deplaseze prin vid, prin apă, prin atmosferă şi prin roca unui munte. Astfel de dispozitive au fost cunoscute de civilizaţiile de pe Terra care au părăsit planeta înaintea unui mare cataclism. Ele pot folosi orice sursa de energie, inclusiv energia nucleară sau cosmică – aceasta fiind prezentă peste tot, în jurul şi în interiorul nostru.

 


Lasă un comentariu