Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Ce-a putut păţi un tânăr din America: a ajuns noaptea cu maşina într-un alt timp!


Un utilizator al site-ului Reddit „draygon231” ne povesteşte o întâmplare paranormală şi groaznică de care a avut parte în vara anului 2018. Bărbatul locuia într-un campus universitar, în Tennessee, şi făcea des naveta între universitate şi locuinţa sa stabilă. Drumul cu maşina era simplu: mergea pe o autostradă din munţi, apoi ajungea în orașul Knoxville și ulterior o lua pe o altă autostradă pentru a ajunge la universitate. Să-i dăm cuvântul bărbatului:

* În acea zi, am plecat din campus foarte târziu, pe la 11 noaptea. Totul a fost bine, am mers prin Knoxville și apoi am luat-o pe autostrada care ducea spre casă. Ascultam muzică în timp ce conduceam, când mi-am dat seama că ceva nu-i în regulă. Am oprit muzica și am privit ecranul GPS-ului. Era o curbă ciudată pe GPS, pe care n-o vedeam pe autostradă, iar autostrada se încheia brusc. Era ceva inexplicabil, pentru că știam foarte bine această autostradă.

* M-am gândit că la Knoxville m-am rătăcit și m-am întors. Mergeam cu grijă și cu atenție, fiind deja ora 3 dimineața. Eram singur – nu vedeam nicio maşină sau altceva.

* În cele din urmă, am ajuns la intersecția dorită dar, brusc, radioul a încetat să mai meargă. Am încercat să prind un alt post, dar nu reuşeam. În final, am dat peste un post de radio cu muzică veche. Ţinând cont de calitatea înregistrării, puteam spune că era vorba de muzica anilor 30 -40.

* Dar, deodată, totul a devenit înfiorător. Stând la intersecţie și uitându-mă unde să mă întorc, am privit în jurul orașului Knoxville și mi-am dat seama brusc că totul arăta vechi, vintage. Am văzut o stație de benzinărie, cu o singură pompă.

* N-am văzut nicio persoană, iar oraşul părea unul abandonat, deşi străzile erau curate. Apoi am observat un camion de pompieri care părea din anii ’60.

* În cele din urmă, am plecat și m-am îndreptat spre ceea ce mi se părea a fi drumul cel bun. Dar totul în jur părea vechi și, treptat, am fost prins de anxietate. Și mi s-a părut că sunt şi urmărit.

* Următorul moment care m-a speriat si mai mult a fost acela în care drumul părea că se îngustează brusc atât de mult încât maşina mea încăpea aproape pe toată latura străzii. Copacii din jurul şoselei erau complet diferiţi, fiind înalţi şi largi.

* Pe drum, în faţa mea, mi-a apărut o căruţă cu un cal. În ea se afla un bărbat și o femeie, care s-au uitat la mine și m-au privit înspăimântaţi. Apoi am văzut încă o căruţă şi încă una; nu știu ce făceau acolo.

* În cele din urmă, am reuşit să ajung acasă, dar, până la sfârșitul drumului, radio-ul din mașină nu a funcționat deloc.

Comentariu Lovendal: Dacă povestirea e una adevărată, şi nu o fabulaţie, înseamnă că acest tânăr a avut parte de o „alunecare în timp”, într-un timp trecut. Aceste evenimente paranormale şi extraordinare se pare că mai au loc din când în când (dacă veţi căuta cuvântul-cheie „alunecare în timp” pe site-ul meu, veţi găsi câteva articole cu mai multe cazuri asemănătoare). Toată întrebarea mea este următoarea: în ce condiţii se produc ele? Absolut întâmplător? Sau există forţe în lumea aceasta de care noi nici putem să le bănuim?

Foto: amazon.com