„Extraterestru” ucis într-un accident de maşină de 3 studenţi… sau nu?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Trei studenţi, colegi de cameră, au devenit celebri în lume în momentul în care (spun ei) au accidentat un „extraterestru” pe un drum îndepărtat. Pe 8 iulie 1953, Edward Watters, Thomas Wilson și Arnold Payne mergeau cu maşina pe Autostrada 78, la vest de Atlanta (SUA), atunci când Watters, care era şofer, a fost nevoit să frâneze violent.

Cei trei au povestit că au dat peste ceva uimitor: două creaturi umanoide stăteau lângă o a treia creatură, care se afla întinsă pe jos înaintea mașinii, şi care părea că se afla fără viață pe asfalt. Cele două creaturi au alergat către o navă roșie, care îi aștepta în apropiere și au decolat brusc în noapte.

Povestea a creat rumoare în rândul publicului, toţi vorbind despre vizita extratereștrilor și secrete guvernamentale, cei trei martori fiind solicitaţi pentru mai multe interviuri.

Corpul celei de-a treia creaturi moarte a fost recuperat de autorități și examinat de Dr. W. A. ​​Mickle de la Universitatea Emory, care a făcut o analiză destul de interesantă. El a spus că trupul creaturei se asemăna foarte bine cu trupul unei maimuțe Rhesus.

Nu a durat mult ca Watters și prietenii săi să admită că totul a fost o farsă. Cei trei au făcut rost de o maimuță, pentru 50 de dolari, de la un magazin local de animale de companie. Maimuţa a fost ucisă, rasă și i s-a tăiat coada, apoi a fost pusă pe autostradă.

După ce a fost trimis în judecată, Watters a fost amendat cu 40 de dolari pentru încălcarea legilor din domeniul sănătății din statul Georgia. Şi cu asta s-a mai dezlegat încă o enigmă cu privire la incidentele cu „extratereştri”…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO