O floare extraordinară din Noua Zeelandă, ce are în mijloc o cruce, creşte doar în Săptămâna Mare? Iată adevărul…


Pe Facebook a apărut o fotografie cu o floare ce are în mijloc o cruce şi despre care se spune următoarele: „Această floare extraordinară se găseşte în Noua Zeelandă şi se numeşte „Sângele lui Iisus pe cruce”. Creşte doar în Săptămâna Mare, iar în centrul ei are o cruce superbă”.  Este adevărată această afirmaţie? Ar fi o minune prea mare pentru a fi adevărată, dar nu este aşa…

Adevărul a fost distorsionat şi este altul. Nu există nicio floare cu numele de „Sângele lui Iisus pe cruce”; în schimb, floarea din imagine există şi se numeşte „Bradul de Noua Zeelandă” (metrosideros excelsa).

Pretenţia că planta înfloreşte doar în timpul Săptămânii Mari este una falsă. În schimb, este adevărat că  „Bradul de Noua Zeelandă” înfloreşte în apropiere de Crăciun, o altă mare sărbătoare creştină.

Cam ăsta e adevărul şi trebuie să aveţi grijă ce mai distribuiţi pe Facebook…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock