Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Trei povestiri apocaliptice din viitor despre „sfârşitul lumii” de pe 21 decembrie 2012

  •  
  •  
  •  
  •  

blankSuntem în anul 3012…Istoricii aduc aminte că acum 1.000 de ani, în 2012, pe 21 decembrie, pe Pământ a avut loc un eveniment catastrofal, care a adus la moartea a miliarde de oameni. Există însă mai multe versiuni ale acestui dezastru:

Povestea 1. Pe 21 decembrie 2012, un asteroid masiv, având un diametru de peste 1 kilometru, şi purtând numele de cod „Apocaylpse 2012” a căzut în Oceanul Atlantic, la 50 de kilometri distanţă faţă de New York. Evenimentul a produs creşterea nivelului principalelor mări şi oceane ale lumii cu câţiva zeci de metri…astfel, că toate oraşele de pe coastă au fost pur şi simplu măturate. Celebrul New York, cunoscut pentru zgârie-norii săi celebri, s-a făcut pulbere în faţa furiei valurilor oceanului. Nivelul inundaţiilor a fost catastrofal în întreaga lume, efectele sale fiind comparabile cu „potopul lui Noe” din Biblie. Puţine oraşe şi aşezări umane au rămas neatinse de aceste ape. Se crede că în acele vremuri au murit cel puţin 6 miliarde de oameni, iar supravieţuitorii au trebuit să o ia de la capăt pentru reconstrucţia întregii omeniri.

Povestea 2. La primele ore ale dimineţii zilei de 21 decembrie 2012, Soarele nu a mai răsărit, pe cer instalându-se un întuneric deplin care a durat câteva zile. Oamenii au intrat panică… Mulţi se rugau în biserici sau pe străzi, unii se sinucideau…Era un vacarm şi o panică generalizată care nu se mai întâlnise niciodată în istorie. Pe străzi era o nebunie generală…iar toate oficialităţile lumii şi-au pierdut din autoritatea pe care o aveau. În acele zile de întuneric deplin, când haosul şi anarhia pusese stăpânire pe omenire, câţiva terorişti fanatici au reuşit să pună mâna pe nişte arme nucleare, pe care le-au explodat în mai multe puncte ale lumii. O mare parte din omenire a murit atunci, ca urmare a efectelor ucigătoare ale radiaţiilor nucleare. Nu se ştie ce a cauzat acel întuneric de câteva zile, dar se crede că a fost vorba de intrarea Terrei într-un „rift galactic întunecat”.

Povestea 3. Pe 21 decembrie 2012, acolo unde cerul nu era acoperit de nori, oamenii au putut să vadă pe cer o imensă planetă roşie…un corp ceresc de 3 ori mai mare ca o Lună plină. Toţi se minunau şi îşi făceau cruce… era mitica planetă Nibiru, cea descrisă de babilonieni şi de alte popoare străvechi ale omenirii. Dar n-au avut prea mult timp oamenii să se minuneze de această vedere absolut incredibilă, căci imediat, peste tot în lume, s-au declanşat instantaneu o serie de cutremure devastatoare, dar şi catastrofale erupţii vulcanice. Pământul, aflat sub imensa influenţă gravitaţională a planetei Nibiru, începu efectiv să se crape. Oraşele dispăreau, scufundându-se în Pământ, iar oceanele lumii, zguduite şi ele de cutremure, creau valuri tsunami gigantice… Aproape totul fu distrus în acele zile, până când planeta Nibiru se îndepărtă rapid în spatele Soarelui…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu