Povestea nebunească a „căpitanului Kaye”, care susţine că a stat 17 ani pe Marte, unde s-a luptat cu „draconienii”


ATENŢIE! Povestea de mai jos nu-mi aparţine, ci a fost spusă de un utilizator pe nume „Căpitanul Kaye”. Cum el n-a venit cu dovezi concrete, apare la categoria „Farse şi fantezii”.

În 2006, pe Internet apăru un utilizator ciudat, care şi-a spus „Căpitanul Kaye” şi care a pretins că ar fi membru al Corpului Maritim al Statelor Unite, având o poveste incredibil de bizară.

Totul a început, susţine el, atunci când era foarte mic, având doar 3 sau 4 ani, când membrii unei organizații misterioase au venit la el într-o noapte, ca să-l recruteze într-un program numit „Proiectul Manequin”, un program guvernamental ultrasecret, menit să creeze super-soldați mai puternici şi mai eficienți. Membrii erau aleşi dintre cei mici, astfel încât aceştia să fie formaţi cum trebuie.

Băieţelul de 3 sau 4 ani a fost dus în noaptea aceea într-o bază secretă, unde a fost instruit și îndoctrinat timp de câteva săptămâni. Pentru a se asigura că nimeni nu știa unde a lipsit atât, a fost folosită călătoria în timp, pentru a-l readuce înapoi în momentul în care a fost răpit, amintirile rămânându-i ca un vis.

Când a împlinit vârsta de 17 ani, pregătirea sa a fost considerată ca fiind completă, fiind trimis să se alăture Forţei de Apărare a planetei Marte, parte a programului secret spaţial american, care a fost creat pentru protejarea celor 5 colonii umane de pe Marte, folosite în eventualitatea unui eveniment cataclismic pe Terra. Interesant este că acesta ar fi un program spaţial comun, dintre SUA, China și Rusia. Aceste colonii fuseseră instalate pe planeta Marte încă din anii ’60, aselenizările din aceeaşi perioadă fiind doar o acoperire pentru a distrage atenția publicului de la obiectivele reale ale NASA, care erau colonizarea marțiană și apărarea planetară.

Pentru a ajunge pe Marte, căpitanul Kaye susține că a fost dus la o instalație pe Lună, după care a fost mutat pe Marte la bordul unei nave spaţiale, ajungând la o colonie pe care o numește Aries Primus, la baza militară Forward Station Zebra. Acolo ar fi existat tehnologii pentru teleportare, dar la vremea respectivă se presupunea că erau prea riscante. La sosirea pe Marte, căpitanul Kaye susţine că a fost surprins de faptul că atmosfera era respirabilă.

El a mai fost uimit să afle că oamenii nu erau singuri pe Marte și că în realitate erau două specii extraterestre indigene de pe planetă. Una dintre acestea este descrisă ca fiind o specie insectoidă, iar cealaltă una reptoidă. Aceste două specii au fost indiferenţi faţă de oameni, şi chiar dacă au avut loc conflicte ocazionale, relaţiile au fost în general paşnice.

Căpitanul Kaye ar fi staționat pe Marte pentru următorii 17 ani, unde a participat la o bătălie foarte importantă. Oamenii, insectoizii și reptoizii și-ar fi unit forțele pentru a lupta împotriva unei rase de invadatori extratereştri malefici, numiți Draconieni. Cei trei aliaţi i-au alungat pe draconieni, iar Kaye şi-a încheiat misiunea pe Marte, fiind mutat pe Lună.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock