O ipoteză şocantă lansată de un site de ezoterism: „există corpuri criogenice subterane ale unor fiinţe ce au trăit o mie de ani”


Am întâlnit un articol foarte ciudat pe site-ul ind5.com, în care se vorbeşte despre „corpurile criogenice subterane”. What!? „Corpul criogenic” este, deocamdată, un concept SF, prin care trupul uman ar putea fi congelat zeci sau sute de ani şi apoi readus la viaţă în viitor.

Să vă prezint câteva idei pe care le-am desprins din articol:

* Motivul pentru care trupurile criogenice se află îngropate sub pământ este acela de a separa sinele conștient de trup. Astfel, ei încearcă să ne menţină „treji” aici, în această realitate legată de Matrix.

* Apoi, trupurile îngheţate vor fi ulterior decongelate și apoi posedate de ei. Pur şi simplu este un furt de viață. Ei nu înțeleg viața deloc. Ei nu înțeleg că astfel s-au împiedicat singuri să se reîntoarcă la Sursă, din cauza acestor comportamente.

* Aceste corpuri sunt clone. Ei nu mai trăiesc; au trăit aproape o mie de ani.

Întrebările care mi le pun sunt următoarele (dacă articolul nu e decât o simplă fantezie):
– Cine sunt EI? „Arhonii” care ne ţin în această închisoare numită Terra?
– Cine se află îngropaţi sub pământ, având trupurile îngheţate? „Îngerii căzuţi” din Biblie?
– Ştiu că există o tehnologie avansată, secretă, de criogenie a corpurilor umane, de care voi vorbi într-un articol viitor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock